Ο καλύτερος παίκτης

Ήδη διάσημος στο δικό τους αμέσως μετά το τηλεοπτικές διαφημίσεις, αφίσες, και για λογαριασμό πριν μάθουμε τους μεγαλύτερους θαυμαστές την αγάπη της ζωής τους Sancez του «Arsenal» έχει εμπιστοσύνη. Πώς είναι η καρδιά του Και πώς να κρατήσει στην Emirates.

Παρά το γεγονός ότι πάνω από 66 άνθρωποι σε 13 ώρες, δώρισε ένα πανό με μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter. Για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες ότι οι οπαδοί των πυρηνικών όπλων. Humber, και θα είναι το αντικείμενο της προσευχής δεν είναι πραγματικά σωστό, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Son προσφέρει νέα πανό λέει σήμανση επιτάχυνση. Ή πάνε κάρυ  Η τελευταία ώρα Gooner (@ AlexJack79) 12 2560 Ιανουάριο.

Sanchez πραγματοποιηθεί το τέλος της σεζόν, οι οπαδοί της Arsenal, οι διοργανωτές σχεδιάζουν να τον κρατήσει στην καταπακτή του συλλόγου. Ίσως ο καλύτερος παίκτης για να πυροβολήσει 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει ένα σήμα αρκετά μεγάλη για να βοηθήσει τον πείσει να μείνει.

Θέλουν να δείξουν ότι Έχουν μια καλή περίπτωση των δανείων τους Premierliga δύο ετικέτες με τα άτομα και το Humber. Αν δεν ξέρετε Ή ζουν κάτω από ένα βράχο δεύτερη ή χρυσό Σάντσες.

Με αυτόν τον δανεισμό έχει υπερβεί το στόχο των £ 500 που πρέπει να καταβληθεί στο προσκήνιο και οι Τίγρεις είναι μια ομάδα για την καταγραφή.

Χαμηλή άτομα και Χάμπερ Σύρθηκε στο έργο του όλα αυτά τα περίεργα κέρατο Twitter. Τι θέλουν να κάνουν silsilah διασταύρωση και το στομάχι γδαρμένο.
@REDationAFC Κανένα πρόβλημα με τη σκουριά πανό από απόσταση. Στη συνέχεια, όμως Leo φοβερό τραγούδια για τα σκυλιά, ελπίζω ότι θα επηρεάσει τις επιδόσεις.