Κόκκινη λίστα με τα Χριστούγεννα

Τη νύχτα πριν από τον αγώνα Επιλέξαμε κάποιες καλές στοιχήματα για τους επενδυτές για να δούμε αν ελπίζουν να αυξάνεται με το check in. Μερικές από τις πιο κακόφημες άνδρες.

Πιθανώς το πιο διασκεδαστικό για αυτή τη νίκη εξακολουθεί να είναι η κεντρική γραμμή, σύμφωνα με την κατάταξη της Λίβερπουλ και δεν χρειάζεται να σκοτώσει μια γυναίκα ντετέκτιβ. Έγραψε στις αλλαγές. Η εγγύτητα προς τη θέση του στόχου

Λίβερπουλ φίλαθλοι μπορούν να δουν μια κόκκινη λίστα με τα Χριστούγεννα για τη συσκευή. Αλλά θα πρέπει να αισθάνονται κάποια εορταστική διάθεση καθώς η ομάδα τους.

Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν παίξει τρεις φορές μέσα σε 7 ημέρες, καθώς και στην πάνω δεξιά γωνία του Lee. Σκορ στόχους Σε αφθονία και το πίσω μέρος του πεδίου Derby, νόστιμα νίκη διακοπές στην Everton την περασμένη εβδομάδα.

pat το χέρι που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τηλεόραση το βράδυ της Τρίτης διακόπτη θύμα (17:15 Sky Sports 1) γεμάτο εμπόδια έναρξη της σεζόν.

Ώρα να μάθουν ένα κτύπημα το χέρι στην πλάτη του δύο εντός έδρας ματς. Αλλά ο κύριος σήμα Hyuz εντυπωσιακή σειρά από κινήσεις του προβλήματος relegasie είχε τρία σημεία από την πρώτη επτά από αυτούς.
Best Premierliga
σπάζοντας τη συνήθεια

Η μεγάλη παγίδα με την West Ham United και Liverpool AFC Bournemouth μια βάρκα επικρατήσει. «Μίντλεσμπρο» και «Έβερτον».

Ο Ερυθρός Σταυρός έχει ως στόχο οκτώ νίκες σε εννέα της αποστολής τους για την πρόληψη της διαρροής του γερμανικού Loris Κάριου, αλλά ήταν δύο φορές απορρίφθηκε από το Βόλο στο Βέλγιο. Λίβερπουλ αφήσουν πίσω τους την κακή συνήθεια τους.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον Οκτώβριο για να εγγραφείτε πρώτα τους νίκη, αλλά κάτω από την κηδεμονία του μερικά από τα απίστευτη επιτυχία του πρώην παίκτη του Λίβερπουλ Dzho Allen κεραμικής τώρα. Κεντρική Δελχί ευκολία στη γιορτή.