Τόνωση και προώθηση της ομάδας

Στην Ισπανία και τη Γερμανία να ανταγωνιστούν με τις μεγάλες ομάδες σε μεγάλα Anglii αλλά Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες ομάδες, είναι μια ισχυρή ομάδα. Αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματική «Σύμφωνα με το πλήρες εδώ.

Υπάρχει Αυτή τη φορά δεν υπήρχε αντίγραφο της δημοκρατία «La MEVA Γάνδη El meu ποδοσφαίρου, όταν δεν ήταν έτοιμες προς ανάμιξη χρώματος σε απάντηση στα σχόλια. Μετά την έγκρισή του, «κοντά στο τέλος της καριέρας του,» αυτή την εβδομάδα.

ASAP 2560 είναι πρώτα απ ‘όλα προσβλητικό ανάπαυλα η ομάδα του έχασε με 1-0 στο Anfield Oujaarsaand ο memimpikan για την τόνωση και την προώθηση της ομάδας Μπέρνλι Κύπελλο, αν και οι Blues τελείωσε το παιχνίδι με μια νίκη 2-1 πάνω του. σε μία συνέντευξη μετά το παιχνίδι για πάντα.

Τώρα, τους φίλους, τους δημοσιογράφους και γκαζόν, Ισπανία Lou Martin γιόρτασε ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser του.

Είπε: «Σε μια εποχή όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για μια ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ στο στυλ καθώς η ομάδα δεν είναι στην κορυφή. Δίνω τη γνώμη μου, Θα σας πω τι σκέφτονται. Τσέλσι είναι μια ομάδα στα διάφορα στάδια της Premierliga ».

«Έχουν περάσει 30 χρόνια από την Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στοίχημα Λίβερπουλ, όπως ο ίδιος το είδε σαν μια προσωπική πρόκληση να ανταγωνιστεί με τις ισχυρότερες ομάδες.

Το αγρόκτημα είναι 10 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι στην πρώτη θέση. Επισκέπτονται Γουέστ Χαμ στο FA Cup την Παρασκευή, ακολουθούμενη από την Έβερτον στο πρωτάθλημα σε 15.