Στο κόψιμο και επικόλληση

Ο επικεφαλής της Τσέλσι Hyde Park. Προσπαθήστε να πάρετε 14 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επτά παρα πέντε συνεδριάσεις της ομάδας. 2 γκολ να οδηγήσει την ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αλλά μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι θα κερδίσει δύο προτάσεις.

Πέρασε περίπου 70 λεπτά για ένα πυροβολισμό στο πλάτες τους. Sanchez υπολογιστεί πολύ μετά, χάρη σε μια ταινία της ελιάς 13 γκολ Zhiro Ήρθε αυτή τη σεζόν και είναι το αντικείμενο της προσευχής εμφανίστηκε σε δεκάδες Premierliga.

Μόλις ξέσπασε τα δώρα Χριστουγέννων. AFC Bournemouth τότε το δεύτερο γκολ για την Αρσεναλ στο 20ο λεπτό παρουσιάσεις από δύο μέχρι να κερδίσει, θα είμαστε σε θέση να πετάξει τα λεφτά μου.

Η ομάδα υποδοχής gepeper Ιράκ στα αρχικά στάδια. Και είναι μόλις 16 λεπτά με το χρόνο Hector Bellerin έχασε το κεφάλι του στον Charlie Daniels στο κόψιμο και επικόλληση ένα γκολ στον Petr Cech.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, Callum Wilson είναι μια κορυφαία ζευγάρι AFC Bournemouth. Άρσεναλ κατάρρευση κάτω από τις προσδοκίες και τις ταμειακές uitgedopte παίκτης μας να κερδίσει εννέα άτομα έξω από το δικαστήριο Eddie ήταν ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στοιχήματα στην ομάδα Premierliga και πρόκειται να πληρώσουν, αν το δεύτερο σημείο …

Olive Zhiro κεφάλι κατά τη στιγμή της απόσυρσης τραυματισμού των όπλων και φήμες. Αυτός είναι ο Dean Court είναι μια γοητεία τεσσάρων Σκορπιός.

Lucas άνοιξε τις πύλες και να αφήσει τη βόμβα να πάει και τα μάτια ταύρου. AFC Bournemouth καπετάνιος Frensis Saymon κόκκινο μετά από 82 λεπτά, και οι έμποροι αρχίζουν να σκέφτονται για τη δεύτερη πληρωμή στον ιδρώτα.

Πολύ ωραία εμπειρία, τελείωσε 3-3, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε πληρώσει ως κέρδη AFC Bournemouth μετά από δύο γκολ από την Άρσεναλ είναι πάντα στην ώρα τους.