Για να εκτιμήσουν την ατμόσφαιρα

WWE Ηνωμένες Πολιτείες πρωταθλητής Brock κανόνα της Ρώμης, σε ένα κεφάλι κλειδώσει εκείνη τη στιγμή και έχω « ο τρίτος γύρος του τουρνουά σήμερα έλαβε αυτή την εβδομάδα. Πώς μπορείτε να κάνετε όλο το χρόνο. “

Σε αυτό το σημείο, οι Ρωμαίοι μπορεί να εμφανίσουν πόνο στο κλειδί κεφάλι. Δεν μπορούν να ελέγχουν και να είναι επίσης σε θέση να δει από το πρόσωπο και το γέλιο του σε βίντεο από έναν ανεμιστήρα στο Twitter Berkowitz τον βλάψει. Δείτε το βίντεο του παρακάτω συμβάντος.
Μερικά στατιστικά στοιχεία από την καταπολέμηση της ευκαιρία. com

Μετά την παρακολούθηση στο διαδίκτυο αξίωση βίντεο Αποφάσισε ότι το δικαίωμα να γελάσει σε κλίβανο.

Αν είστε οπαδός του WWE, ξέρετε, μερικές φορές ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι αρκετά ηλίθιος για να εκτιμήσουν την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή.

Ο αγώνας δεν ανησυχεί για το πληκτρολόγιο στην τηλεόραση. Είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσετε με άλλους οπαδούς σε μια έκθεση.

Οικουμενική WWE Champion Chris ποτέ σε δύσκολη θέση να πω υποστηρικτές. Σκέφτηκε τους Η καλή ανταλλαγή μεταξύ οπαδών Πρώτες σπίτι παράσταση στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το βράδυ της Τετάρτης.

«Έχω μόνο 35 k με τη μορφή των δικαιωμάτων Owens είπε.

Brock και την πλατεία στα δεξιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από δίπλα στο όνομά τους σε διεθνές επίπεδο. Και φαίνεται να είναι
Πάντα στο Twitter, τότε γελάμε …