Αγαπημένη Εποχή πάλι

Λοιπόν, κατά το παρελθόν, λόγω των 24 αγώνων (όπως ο Ιησούς) διαχείριση έχει προβλεφθεί για να αναστρέψετε ένα νόμισμα, αν κερδίσει την Premier League. Αν είστε στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Φαίνεται ότι τα πάντα είναι ήρεμα και όλα είναι φωτεινά. Αν καταφέρετε Τσέλσι Αντόνιο Κόντε Μπλε φώτα των Χριστουγέννων στην κορυφή και σε όλους τους κυλίνδρους.

Τσέλσι φαίνονται έξυπνοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις Zhoze Mourinyu και λύσεις για να στηρίξουν την αναζήτησή τους για τη γη ο Θεός υποσχέθηκε και πάλι.

Αυτά είναι μόνο δύο από τους Blues πρέπει Premierliga και το μόνο πράγμα που έχουν κοινό για το πώς να κερδίσει ένα τέταρτο τίτλο ότι η Τσέλσι είναι στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Αλλά αυτό είναι το παρελθόν, είναι καλύτερα να υποστηρίζουν ότι μπορούμε να δούμε το στέμμα.

50% ήταν μόνο 12 ομάδες έχουν κερδίσει το πιο διασκεδαστικό για αυτή τη νίκη από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, όταν ανοίγετε το Furby.

Όλοι οι καλύτερες αποδόσεις ποδοσφαίρου. Com.

Πρώτα απ ‘όλα, Μπορεί οι ηγέτες αυτή τη σεζόν, «Chelsea» ένα Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων 04/05, 05/06, 09/10 και 14/15 εκστρατεία και ποτέ δεν πιάστηκε Premierliga.
Αγαπημένη Εποχή πάλι

Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο του Premierliga.

Αλλά καθώς η Τσέλσι κέρδισε τον πρώτο τίτλο αυτή τη σεζόν, τρεις ομάδες 04/05 Premierliga αριστερά για να σηκώσει το τρόπαιο. Πηγαίνουν σε μια ηγετική θέση στην εκστρατεία Χριστουγέννων σε 12 οπαδούς του Λίβερπουλ. «Ήμουν μεγάλο μπατ«που χρησιμοποιείται εδώ.