Κολλημένος στον τελικό

Επικεφαλής των ειδικών ανθρώπους στο τελικό στάδιο, αφού έχει χάσει μόνο δύο φορές σε οκτώ συναντήσεις με τους Αγίους. Έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι οργανώσεις έχουν αρχίσει 4/5 βήματα Wembley στον ουρανό και να κερδίσει στα 90 λεπτά, εργάστηκαν μαζί για να κερδίσουμε και 15/8 Isla πόρτα και ο διάβολος στον ώμο μου λέει. το λέω αυτό στο πίσω μέρος

Puel ήταν στα μάτια του, την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος να προκριθεί χωρίς στόχος μοναδικό γκολ μεσολάβησης στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τον περιορισμό του πρώην Κρίσταλ Πάλας. Σάντερλαντ νησί Άρσεναλ και Λίβερπουλ να αντικαταστήσει το Wembley Stadium τρόπο.

Χορεύοντας με το διάβολο

Θέλετε να ξεσκονίσετε τα βιβλία και τα αρχεία σας. Και θα επανέλθει το 1976 μέχρι πρόσφατα, Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ. United στο τελικό Με την έναρξη της ΧΙ για κάθε αγωνιστική ομάδα Marcus και ο Josh Sims δεν θα μπορούσε ακόμη και να συλλάβει τους ανθρώπους με ένα γονέα.

Τώρα Claudio Puel μια συμφωνία με το διάβολο άγιος στον τελικό, το πρώτο τους σε 14 χρόνια.

Κολλημένος στον τελικό. Com. Τελευταία Λιγκ Καπ

Όσο περισσότερα γνωρίζετε Ibra

Weave 11 γκολ για να φτάσει το ορόσημο αυτό και το Κέρας τους στην οργάνωση που θα προσπαθήσει να τερματίσει την πρόσληψη και την έσυραν Αγίου κόλαση. Και κανείς δεν είναι πρόθυμος. Και έτοιμη να κάνει

Isla νικητή να δώσει την νέα ομάδα. Κοινοτικό Συμβούλιο 18 γκολ σε 20 Premierliga FA Cup και το Europa League με έναν αγώνα στο σπίτι στην τσάντα και τέσσερα στο δεύτερο. Είναι με τη μορφή ενός πίνακα με τις δύο πλευρές, τον Αύγουστο και Puel είναι το φαβορί για την πρώτη κατάρτιση 02.07 την Κυριακή.

Λιγκ Καπ βασιλιά

Στ 15/4 να σοκάρει και το συκώτι Puel Κύπελλο για πρώτη φορά σε 16 χρόνια με τη νίκη σε 90 λεπτά ή 2/1 για να σηκώσει το τρόπαιο. Μπορούν να επωφεληθούν από δύο εβδομάδες για να χαλαρώσετε μετά τη νίκη Σάντερλαντ της Αγγλίας στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ ανταγωνίζονται σε τρεις άλλες πολυσύχναστες.

Τρεις Λιγκ Καπ ήδη στο ενεργητικό του με Chelsi Mourinyu γίνεται ένα είδος πυρήνα της ανταγωνιστικότητας. Έχει έναν καλύτερο τρόπο για να χειριστεί οποιοδήποτε από τα τέσσερα τελευταία, και θα συναντηθεί με τον Sir Alex Ferguson και Antonio Clough έκρηξη.