Πολύ μεγάλο σκορ αστέρων

Ειλικρινά, το οποίο έχει δεσμευθεί στο στόχο πολλών ξένων Ισλανδίας στο τελευταίο τους παιχνίδι. Έχουν συμμετάσχει σε τρία τουρνουά στο τέλος του δεύτερου 3-2 νίκη τους.
Monaghan τόνισε για να κυνηγήσουν Bord την Τρίτη το βράδυ προέβλεψε επτά γκολ μάλλον δυσκίνητη εμπειρία νιρβάνα. Ισλανδία από τον ανταγωνισμό Η επίθεση ήταν η έβδομη terpukul έχασε 5-2 στην Αυστραλία στα προημιτελικά του UEFA Euro 2016.
Ωστόσο, η Ιρλανδία Μάρτιν Ο ‘Νιλ μόλις τέσσερα γκολ ή περισσότερα τόσο της κυβέρνησης μπροστά στην Ιρλανδία. Ήταν ένα 5-1 ήττα στην Πορτογαλία Maitland Στάδιο ζωή στο New Jersey από το μήνα Ιούνιο 2014.

Uord Stiven τεθεί ενώπιον της Βρετανίας και της Ιρλανδίας κέρδισε 4-0-750 / 1.

Stiven Uord Μπέρνλι Κύπελλο με μόλις τρία γκολ σε 41 caps, αλλά ένας δείκτης περίπτωση MIT προστατεύει από την Ισλανδία άνοιξε την Τρίτη.
Ward έχει καταγραφεί από το 2011. Ήταν προηγουμένως μοναδικό γκολ ήρθε στο UEFA Euro 2016 προ-θερμαίνεται από Turners Cross στο Cork στη Λευκορωσία.
Η Ιρλανδία έχει αγωνιστεί στο φιλικό νίκη 4-0 επί του Ομάν. (Σε σύγκριση με τα αγαπημένα μας) τον Αύγουστο.

Η τιμή του καλύτερο ποδόσφαιρο
Γ Sigurdsson καθαρό και δεμένα 3-3 425/1.

Μερικά πολύ μεγάλο σκορ αστέρων Σουάνσι πρώτη κατά της Ιρλανδίας, αύριο το βράδυ, χάρη Premierliga άστραφταν 8/1 εποχές με εννέα γκολ στο όνομά του.
Είχε επίσης ένα δίκτυο νίκη 2-1 της Ιρλανδίας στο Κοσσυφοπέδιο σε 24 Μαρ I.
Smart πελάτη στο Κορκ πιστεύει Sigurdsson είναι μόνο η πρώτη φορά. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα τελικό σκορ 3-3 στο 3-3 ισοπαλία με την Ιρλανδία στο 2534 υπό την αιγίδα Charlton Dzhek Πολωνία der 92 ευρώ.

Την Ισλανδία να κερδίσει 4-3-400 / 1.