Μεγαλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ

Για να διαχειριστείτε την επιτυχία των Ιταλών στον Roberto Rossi της πόλης (5/4). Με τον πρώην αφεντικό της αλεπούς, το μίσος στρουθοκαμήλου Naydzhel Pirson (7/1) στις μακροπρόθεσμες επισκέπτες.

Λέστερ διευθυντής στο πίτσα ήταν μόλις εννέα μήνες μετά την οδήγησε στο Champions. Το χειρότερο στην πρόσφατη ιστορία. Τώρα Fox περισσότερη ευχαρίστηση από Μίτσελ. Και κάθονται μόνο ένα σημείο πάνω από το relegasie ζώνη πριν από 13 μήνες με πέντε βαθμούς τους στην κορυφή του πρωταθλήματος να κερδίσει back-to-back παιχνίδια στο σπίτι. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μακριά.

Τώρα που κέρδισε μόνο το τελευταίο 10 στο πρωτάθλημα, είτε. Και διάδοση των στόχων της Major League με τρεις Oujaarsaand αν είναι γενικά γράψει την μεγαλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ, αλλά από την ανάποδη.

Μεταξύ των μελών με PR Best Eye είπε. «Γι ‘αυτό η περίπτωση του ενδιαφέροντος για πίτσα μετά Dilly Dilly είναι χειρότερη από τις πέντε ομάδες. Φαίνεται σαν να μπορούσε να εκπροσωπήσει την Ιταλία Rossi να το θέσω. «Naydzhel Pirson ή πρώην αφεντικό να τον πάρει από την καταστροφή Relegasie».
Frank de Boer πήρε τη δουλειά αφού πυροβολήθηκε στο μόλις 85 ημέρες στο Βασίλειο της Ίντερ. Αλλά είναι ένα βασικό 02/09, ενώ το αγαπημένο χορό ο μπαμπάς εγωιστής όλων Hollow 08/01 ευκαιρία να δημοσιεύσετε.

Αν θέλετε «Giggsy να τελειώσει τη σεζόν 33/1 τσάντα σημαίνει ότι είναι τώρα Alan kuartet swing περίπου 50/1, ο ίδιος δεν περίμενε. Είναι θερμαίνεται η καρδιά μου να δει το όνομά του αναφέρεται.