Η μεγαλύτερη νίκη για τελευταία φορά

Άρσεναλ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 συναντήσεις με το Σύνδεσμο της Γουέστ Μπρομ συντάξει δύο φορές.
West Brom έχει κερδίσει μόνο στο Emirates στο πρωτάθλημα της Σεπτέμβρη 2553 και σημείωσε ένα 3-2 Γκολ από τον Πέτρο Spec Gonzalo Jara & gt? Thomas Dzherom
Guy κέρδισε δύο Baggins Και να χάσει έναν αγώνα με δύο γύρους μέχρι το Δεκέμβριο. Επιπλέον, έχουν κερδίσει τρία παιχνίδια σε ένα μήνα από Νοέμβριος 2555 .
Η κα Pulis κατάφερε να κερδίσει με 4-0 πριν από ένα μήνα. Η τελευταία φορά ήταν το σπίτι της Μπέρνλι Cup, η οποία, μαζί με τρεις άλλους.

7-0 Τσέλσι και το Λάος ψήνεται στο Bournemouth ήταν το πρώτο ραπ γύρω 800/1.

Sun Σάντερλαντ 3-1 και κέρδισε το US Dzhermeyn πρώτα τέσσερα ασφάλισης 700/1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μια καλή ημέρα στην πυγμαχία Premierliga κερδίσει 18 από 20 αγώνες σήμερα.
David Moyes μετά την επιστροφή. Αν και είναι ένα προσωρινό σπίτι για πρώτη φορά. Όταν ήταν επικεφαλής του παλιού κομματιού της Ford, τη Δευτέρα. Ενωμένοι σε τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και η επίθεση αποτελείται από επαναλαμβανόμενες έχει εννέα βαθμούς από εννέα στο πρωτάθλημα.
Αλλά νίκη 3-0 της περασμένης σεζόν στο «παλιό κομμάτι της Ford,» με τον Juan Mata δικτύου Μέμφις και επικοινωνήστε με το παιχνίδι Ueyn Runi είδε Ηνωμένων χάνουν 2-1 με γκολ πιστεύω πρωινό. Khazri, ο στόχος και η De Gea ήταν ο ίδιος με τον David. Με ένα δροσερό τελείωμα από τον Anthony μάχη.

Χτυπάμε Γουέστ Μπρομ 4-0 Άρσεναλ 500/1.

Η έβδομη συνάντηση των δύο πλευρών. Τσέλσι έχει κερδίσει πέντε και έχασε πριν από δύο σεζόν, αλλά το μεγάλο σοκ, όπως κεράσι νίκη με 1-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν ένα Ford.
Ο δείκτης αυτός μπορεί επίσης να είναι ένα όνειρο «Τσέλσι» αξιοποιηθεί διαρροή 7-0 πίσω στο 2010 με δύο σακούλες hatrik Salomon Kalou, Φρανκ Λάμπαρντ και Φλοράν Μαλουντά στην Deniel Starridzh άλλα.
La έχει τρία γκολ και μία ασίστ αυτή τη σεζόν. Στον τελικό, η Τσέλσι νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad Stadium.
Η μεγαλύτερη νίκη για τελευταία φορά Blues AFC Bournemouth οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τον Απρίλιο. Ήταν ένα 4-1 νίκη στο πρώτο γκολ του πρωταθλήματος για Eden Hazard για την εποχή. Έχει επιτύχει αυτή τη σεζόν οκτώ.