Αγαπημένα και τα φαβορί

Ναι, φέτος είδαμε Τσέλσι Chandler ρυθμίσετε το σφίξιμο. Από την αρχή, τα τρία τέταρτα των ανθρώπων που αισθάνονται την σταθεροποιητή θερμότητας που επιλέγονται από το Willie Mullins, ravotten σπίτι κάποια μέρα. Πρέπει να καθίσουμε και να «O, k * k.».

Φυσικά, θα καταβληθεί το πρώτο παιχνίδι Και αισθάνεται το τσίμπημα Η απόφαση αυτή, αν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, εάν έχετε κάνει καλά.

2016: Τι ένα χρόνο έχει αξία των εξαγωγών Harambe ατού συμφωνούν με το θάνατο του Bowie, ο πρίγκιπας και πολλές άλλες προσωπικότητες έχουν ολοκληρωθεί και όλοι θέλουμε να δούμε πίσω από τις σκηνές.

Κανείς δεν είναι ενθουσιασμένος για το έτος που έληξε στις αγόρια στις πωλήσεις μας. Έπρεπε να πληρώσει τα χρήματα. Αυτό είναι επειδή είναι της μόδας και Ενημέρωση εξόδων μας φέτος.
1. Τσέλσι 2016

Με λίγα λόγια, είναι για τους επαγγελματίες παίκτες, όχι εσείς.
2. Donald Trump κερδίζει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Το υπόλοιπο από τις τσάντες τους τοποθέτηση για την εποχή. Εννέα αγαπημένα και τα φαβορί για να κερδίσει τις επόμενες τέσσερις ημέρες, με 28 νίκες, κερδίζοντας το αγαπημένο Gold Cup VAUTOUR και Thistlecrack Limini Δον Κοζάκων.

Πληρώσαμε περισσότερα από 600.000 ευρώ στοιχήματα στην Ιρλανδία, αν το τελευταίο παιχνίδι του ως ένας τρόπος για να επαναλάβει την κλήρωση. Ο ανταγωνισμός στο Δουβλίνο και Mayo Ισοπαλία 9 / 2-0-15 Το πάρκο ευεξίας πριν.

Δεν υπάρχουν αρκετά ανόητο να πιστεύουμε ότι. Χίλαρι Κλίντον Vince μας εκ των προτέρων, έτσι θα είναι μαζί μας.

Από Χίλαρι να κερδίσει τα μετρητά. Trump είχε καταβληθεί πολιτικό μεγαλύτερη στον κόσμο, έτσι ώστε εκτός από την αύξηση των κρατικών ενισχύσεων και βελτιώσεις. Είναι, επίσης, τροφοδοτείται στις τσέπες των πολλών επενδυτών.
Ολοκληρώθηκε 3 Ιρλανδίας

Διάσωση 77 λεπτά, η επίθεση αποτελείται από επαναλαμβανόμενες Killian. Και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να σέβονται τους άλλους payday. Καθώς η ιστορία της Επαναλάβετε για να κερδίσει το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη ίδια All-Ιρλανδία. Χάρη στέμμα τελειώσει 1-15 1-14.