Για να επιτευχθεί ο στόχος

Στόχος Van Aanholt στην 49η λεπτό χαμηλό σταυρό Defoe, αλλά επειδή μας λέει ότι περισσότερο από το ήμισυ του δείκτη υποστηρικτές του. Απελπισμένος για να κάνουν τις δικές τους μονάδες.

Μερικά νίκη για Μαύρες Γάτες Πάρτε ένα σημείο και ένα μέρος για να μείνετε. Είναι τώρα δύο για Swansea και ένα για τον Wayne Holloway στο Crystal Palace.

Μια εβδομάδα μετά της ομάδας με 1-0 Γουότφορντ David Moyes έχει 3 βασικά σημεία, αλλά ήταν ο στόχος του σκοπευτή. Φυσικά, ήταν τέσσερις Dzhermeyn

Όχι, αυτή τη φορά ήταν ο Ολλανδός αμυντικός Πάτρικ Φαν Άανχολτ αριστερά για να πάρει την μπάλα στα δίχτυα, δεν τον κατηγορώ, αλλά η αποτυχία των τεσσάρων για να βρει το στόχο σε χιλιάδες, αφήνοντας μας τζακ ποτ για να μετρήσει πόσο Χαμάς εκατ. λίρα

Σάντερλαντ Πόλη GOL του Top Gun, ενώ ο ίδιος ήταν στην όγδοη σεζόν Premierliga αγώνα Eden Hazard τμήματα δορυφορική Sadio και άλλοι, όπως Garri Keyn και Charlie Austin. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι πελάτες τον εμπιστεύονται. Ειδικότερα, η ιστορία της Ford, έχει επτά γκολ σε δύο παιχνίδια και έξι σε ένα παιχνίδι εναντίον Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα.

34-year-old σκόραρε ένα γκολ όπως το Σάντερλαντ και την Ιρλανδία. Ογκούμενος μπροστά για να επιτευχθεί ο στόχος. Λιγότερο από δέκα λεπτά αφού είχε κοπεί. Και χτυπήσει την μπάλα μέσα από τις γιορτές προσθέσετε ορκίζονται να τολμούν έξω.

τζάκποτ Jack _ απελπιστική.
Ακριβώς 126 παίκτες προέβλεψε ότι ο στόχος Van Aanholt να κερδίσουν Γουότφορντ. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν Πριν τελικό στόχο του το Σεπτέμβριο του εναντίον Γουέστ Μπρομ.
Isla είναι ένα πολύ δημοφιλές τζακ ποτ αυτή την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν ένας Σουηδός όπλο με δύο τέρματα εναντίον Γουέστ Μπρομ. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις πέντε λεπτά
Sanchez απογοήτευσε επίσης Για περισσότερο από το ήμισυ των κυνηγούς Εάν δεν μπορείτε να πάρετε καθαρό με την Μάντσεστερ Σίτι. κώλο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και φαίνεται λίγο κουρασμένος στο τέλος όλα μερικές φορές χάσετε Anjing anjingnya.
Ο Mark Noble έχει 616 μόνο για να τον ενθαρρύνει να κάνει την επιχείρηση μπαρ. Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά Είναι στο δίκτυο. Σφυρί για να βρείτε τη νίκη

Τζακ ποτ απεγνωσμένα να στατιστικές 16.