Τα μεγαλύτερα φεστιβάλ

Γουέστ Μπρομ τώρα έξι συνεχόμενα Βόλο και αντιφάσεις που οι άγιοι θα δούμε μια ανόητη στόχος δεν επιλέξετε μια προφανής επιλογή Charlie Austin, φυσικά, έρχεται με ένα μακροχρόνιο τραυματισμό στο Europa League, αν και θα το κάνει. Dayk van μοιάζει μια πραγματική απειλή για τον αέρα από στημένες φάσεις. Αριστερά από την Τότεναμ έκανε μια εβδομάδα, στην καλύτερη περίπτωση, ακόμη και με την απώλεια του χεριού του.
Σουόνσι v AFC Bournemouth: σκάφη.
Σάντερλαντ v BURNLEY νησί Κύπελλο: Andre γκρι.

Έλαβε τη δεύτερη σεζόν της στο παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον Μπέρνλι Μίντλεσμπρο. Ο πρώτος στόχος του από τον Αύγουστο. Αλλά η πραγματική δύναμη προέρχεται από την puntebehaler Μπέρνλι Κύπελλο εντυπωσιακή εκτός σπίτια τους. Χειρίζονται τσάντα διπλό Δύο γκολ από Turf Moor αυτή τη σεζόν, αλλά στο σπίτι, με 19 βαθμούς από 27 αγώνες, έδειξε τη δυνατότητα της Σουόνσι, μια πρώτη φετινή σεζόν. Είναι κάτω από χαμηλό έναντι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.
Μέση κατά Manchester United: Isla.

Η Σουηδία είναι πλέον καλά και πραγματικά να αποδείξει επικριτές ρίχνουν 17 γκολ σε 26 εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης της Boxing Day νίκη επί της Σάντερλαντ, Αγγλία. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει. Αυτός είναι ο μόνος δύο γκολ του Lionel Messi το 2016 Γκολ Λέσχη διάγραμμα ρεκόρ και ρωτήστε τον εαυτό σας Ibra … περισσότερα.

Τζακ ποτ απεγνωσμένα να ανοίξει. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε την επιλογή σας …

μπλοκ Banner απελπισμένοι τζάκποτ.
Σαουθάμπτον v Γουέστ Μπρομ: Βιργίλιος Van Dyck.

Επιβίωσε μόνο πρωταθλητής για να κερδίσει εννέα από αυτούς Premierliga είτε. Ενώ ένα σφυρί κατά τη διάρκεια του γύρου άνοιγμα. Να είστε βέβαιος να τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα Endi Kerroll αποφασιστικότητα στην ομάδα του για πρώτη φορά. Και Σουόνσι 4-1 σε μεγάλες τους. Αυτό που πραγματικά παίζει τουρνουά τελευταία κίτρινο μπλοκ αυτό ή που μοιάζει με τη σωστή επιλογή.
απόθεμα Roberto Λίβερπουλ V της Manchester City.

Παρά το γεγονός ότι ο Bob Bredli ενεργοποιείται μετά τον αγώνα, μόνο 11, φαίνεται απίθανο ότι η νηστεία θα επιστρέψει ένα σφάλμα Swansea. Βρήκαν το δίχτυ με το πόδι ενός τραπεζιού με ένα γκολ διαφορά των 19 γκολ στα τελευταία έξι αγώνες του. Josh βασιλιά και την τσάντα του αγώνα κατά της Λίβερπουλ εκείνη την εποχή, έκανε 15 από τα 16 εστιατόρια εδώ.

μπλοκ Banner απελπισμένοι τζάκποτ.
LESTER v Γουέστ Χαμ: Endi Kerroll.

Γάλλοι παίκτες είχαν παντρευτεί σε προηγούμενο αγώνα παιχνίδι doodsnikke «οπλοστάσιο» στο ματς με την Γουέστ Μπρομ. Έχει τρία γκολ στο παλάτι Premierliga κάνουν την επιλογή κάπως πιο εύκολο εδώ, «ο Βορράς» έχει καταγράψει σχεδόν απόλυτα με το Phillies στην απώλεια μόνο ένα παιχνίδι και πάλι το 1994, Premierliga θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι. απευθείας αεροπορική εταιρεία Emirates.
Η ομάδα Premierliga δεν έχει πολλά γκολ αυτή τη σεζόν, και αν οι ανεμογεννήτριες Jürgen Υποστηρίζουμε επίσης την Clash από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το απόθεμα στο σπίτι Και εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν ποσοστά Απόσυρση με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο 15-16 για να δείξει ότι δεν θα αποτύχει όταν τα χρειάζεστε. Οι Ηνωμένες Κουερναβάκα επωφελούνται μια καλή φωνή εδώ μετά την επιστροφή του από το σπίτι του.

μπλοκ Banner απελπισμένοι τζάκποτ.
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ v Τότεναμ Hot Σπερς: Garri Keyn.

Watson, η Ford δεν ήταν σε θέση να τονώσει τον ανταγωνισμό στην Premierliga την κατάρτιση δύο φορές και να χάσει τέσσερις φορές στο μεταξύ. Τότεναμ Hot Σπερς στην καλύτερη απόδοση για να σπάσει ο πρώην επιστάτης Chester Garri Keyn τους αφαιρέσει από το έβδομο γκολ του σε οκτώ παιχνίδια τον Ιανουάριο. Και είμαστε σίγουροι ότι Μπορεί να το κάνει οκτώ από τις εννέα το νέο έτος.
Άρσεναλ v Κρίσταλ Πάλας: Zhiro ελιές.