Το στοίχημα χάντικαπ

Φυσικά, υπήρχαν Και φορώντας το λάθος αγαπημένα του χρόνου. Τη διανομή και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί. από την έναρξη Παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του λόγου που κυριάρχησε το NFL και την ικανότητά της ποικίλλει ανάλογα με το στοίχημά σας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για να εξετάσει στην ιστοσελίδα της ομάδας.
σκύλους Moneylines

Για παράδειγμα, οι ευνοημένες New England Patriots τρία σημεία κατά της εξάπλωσης του δρόμου αγώνα τους εναντίον των New York Jets. Αν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πατριώτες και έχει εξαπλωθεί ως αποτέλεσμα μιας σειράς 110, που σημαίνει ότι πρέπει να στοιχηματίσετε $ 110 για να κερδίσει $ 100, και εξίσου καλά, αν χρησιμοποιείτε μια παράπλευρη αντίδραση (110) ήταν ένα τριών σημείων εξωτερικά στοιχεία.

Η μονάδα διανομής μέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, ή «κόμμα», όταν πρόκειται για NFL διανομής oddsmakers χρησιμοποιείται για να καθορίσει πόσο μια καλή ομάδα. Υπάρχει και ένα άλλο στην ίδια λειτουργία και στις δύο πλευρές.

Το στοίχημα χάντικαπ. Der αριθμούς ή να προσπαθήσει να πει το καλύτερο που θα μπορούσε να σημαίνει για τη διανομή και την παραγωγή της δέσμευσης.
Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα με την εξάπλωση των σημείων.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές του βιβλίου είναι moneylines σε όλα τα παιχνίδια NFL, και αυτό είναι καλό για τους παίκτες που δεν θέλουν να ανησυχείτε για τη διανομή. Μερικές φορές η ευθύνη για την επίσημη ομαδικό άθλημα όπως το ποδόσφαιρο. Λόγω της φθοράς. Αυτό νίκη φόντο.