Το κλειδί για τη νίκη

Εν ολίγοις, αυτό το παιχνίδι είναι μια δέσμευση που εμπλέκονται. Η αποδέσμευση των κεφαλαίων είναι συνήθως μια σοφή στρατηγική για τη φιλία Oddsmakers PATS πίδακες καθώς και της Νέας Αγγλίας και της Νέας Υόρκης 150 180 Αγαπημένη Σπατάλη χρημάτων …

«Έχω βάλει πολλά μαζί στο NFL singkapan μικρότερη από την άποψη των χρημάτων. Σε αντίθεση με διανεμηθεί σίγουρα αξίζει να δείτε για εβδομάδες, και έδεσε το παιχνίδι. ”

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πολύ λίγες λύσεις παιχνίδι NFL τρία σημεία ή λιγότερο, οπότε αν αγαπάτε τη Νέα Υόρκη, ενώ το ποσό που ποντάρετε.

Εάν έχετε ένα τρίτο σημείο σύνδεσης, γιατί να μην εκτόξευση cp συνεχόμενη νίκη αν Νέας Υόρκης κέρδισε το δικαίωμα να αναλάβει δράση, θα κερδίσετε $ 150 από $ 100 στην τιμή αυτού του τζετ. Εάν ο στόχος τους είναι λάθος αν το κάνατε. Ήταν το τρίτο σημείο σε οποιαδήποτε αποδόσεις και καλύτερη, φυσικά.

“Οι ακραίες τιμές επιβάρυνσης λίγα χρήματα, αντί να επιδιώκει να διανείμει ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη του παιχνιδιού. Λόγω της υψηλής απόδοσης επένδυσης », είπε ο αναλυτής Mike OddsShark.com NFL Pickett.

Το κλειδί για τη νίκη του στοίχημα στο NFL παιχνίδια, όταν η σεζόν είναι ένας μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ τρέχει για να πάρει και την κατανομή των κονδυλίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό βοηθά στην οικοδόμηση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Και την κερδοφορία σε μακροπρόθεσμη βάση