Το μοναδικό φεστιβάλ

Τα τελευταία έξι χρόνια, παίζοντας 76 αγώνες με τρεις χαμηλότερες αντιπολίτευση πρωτάθλημα και 34 τοις εκατό του χρόνου Premierliga δεν μπορεί να κερδίσει, έτσι υπάρχει ελπίδα για ένα θαύμα τώρα από τον καπνό.

Μπορείτε να βρείτε πιθανώς Premierliga στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Αύριο, όταν ο Λευκός AFC Bournemouth 44 σε δύο ξεχωριστά πρωταθλήματα. Λιοντάρια εντός έδρας παιχνίδια, αλλά έχασε μόνο έξι από τις 31 στο πρωτάθλημα το 2016 και 16/5 φλιτζάνια κεράσια για τις διακοπές των ονείρων σύντομα.

Η άσκηση των καπνιστών που προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα τώρα συμβαίνουν νευρικό συσπάσεις. Και το μοναδικό φεστιβάλ στα προϊόντα γονιμότητας ράβδο κασσίτερου κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Και κατάρα το σκοτάδι πίσω στην κανονική ρουτίνα τέλειο από ό, τι είμαστε προσκολλημένοι Entoni Dzhoshua λιγότερο που μπορούμε να γιορτάσουμε την επιστροφή του FA Cup αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτό είναι το τρίτο γύρο σωστή. Και αυτό σημαίνει ότι η φύση των Premier League μεγάλα σκυλιά. Αν και επτά από την FC Stourbridge ταξιδεύουν Κύπελλο τους πριν από τέσσερις μήνες με μια νίκη 3-1 επί αθλητικών Peterbrough για πρώτη φορά στο τουρνουά. Μπορούμε να δούμε μια μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος θα λάβει το στάδιο.
Cupset ευκαιρίες

Oxford δύο χρόνια, Lee Rose από πίσω για να νικήσει Swansea 3-2, αλλά και οι δύο κάποιου Έξετερ Σ αυτή την Τρίτη το Λίβερπουλ αυξήθηκαν από πίσω για να κερδίσει μια συμπίεση ισοπαλία 2-2. και επανάληψη Υπάρχει περισσότερο δράμα στην παρουσίαση του Celebrity Big Brother φέτος και συνολικά 26 πρωταθλήματος χτυπήσει κάτω ή αναγκάζονται να επαναλάβουν με την αντιπολίτευση στον τρίτο γύρο στο 2554.

το λιοντάρι

Τα τελευταία χρόνια, η αγωνία για επιβίωση μπροστά από το Λίβερπουλ στο Jürgen 62 θέσεις κάτω από αυτά στη League Two Πλίμουθ. Υπάρχει μια ιδιαίτερη στιγμή για να κερδίσει τον τελικό στο Newport, Plymouth και Derk Adams 17/1 για να κερδίσει την Κυριακή. Και τραβήξτε τους πολύ αναστατωμένος.

Άλλοι στην υπήνεμη πλευρά Peterbrough-16/1. Χτυπάμε Chelsea στο Stamford Bridge Ford. Σάββατο παιχνίδι TV και δεξιά από τον πρωτοπόρο δίδυμο Preston και 13 6/1/1 πρόσωπο Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.