Τα πρώτα θετικά σημάδια

Σύμφωνα με τον Λιν για φούσκα πάγο και τα πυροτεχνήματα που να υποδεχτεί . Αλλά πριν γιορτάσει το τέλος του έτους. Θα υπάρξουν πολλά πυροτεχνήματα πετούν σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μακριά το πόδι στο Anfield. Αν και είναι δύσκολο να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι, τα γυρίσματα. Σε επτά αγώνες ανάμεσα στις δύο πλευρές της πόλης του Λίβερπουλ έχει κερδίσει τέσσερις και τρεις νίκες, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα πρέπει να υπάρχει γκολ σε 12 αγώνες μεταξύ των δύο πλευρών πάνω από 2.5 γκολ 11 δείχνει τα δύο ομάδων ήταν ταχύτερη από την αυτοκτονία του ψαριού να κάνετε αναζήτηση στο Internet.

Η ομάδα δεν σκοράρει η υπεροχή του αγώνα κοντά στο Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν ήταν μια μεγάλη στροφή Yurgen 2,5 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Ποιος μπορεί να είναι ένας εφιάλτης, αλλά οι οπαδοί Gvardiola Cooper πόλη μπορεί να είναι επειδή όλα geslaak στοιχήματα , Filipp Koutino δείτε τη ρύθμιση για το παιχνίδι λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο. Βραζιλίας πόρνη που έχει πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια στην πόλη, γι ‘αυτό δεν δίνουν τα κλειδιά του John Stone και συν.

Παραδόξως, τέσσερις από αυτούς για τη μάχη μεταξύ Λίβερπουλ και της πόλης έληξε 3-0, οι δύο ομάδες που ισχυρίζονται πολλές νίκες πρόσφατα τον Μάρτιο στο Anfield La La (Panukang Gubat), και ο Robert Milner Dzheyms κούτσουρο. πυρήνα της διαφθοράς εξαπλώνεται μια περιήγηση στην πόλη για να φιλήσει και να γλείφουν τις πληγές τους M62 Λιγκ κορώνες 22/1 Λίβερπουλ είναι τα μόνα άλλα πεπόνια 3-0 – μια γραμμή βαθμολογία 35/1 και πόλεις για εκδίκηση.

Αυτό είναι καλή είδηση ​​για να δούμε μια μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος τον τόνο Αυτό πρέπει να ήταν το βράδυ πριν από την Ολλανδία Dzhuls στην οθόνη, και ελπίζουμε να δούμε στο πίσω άκρο Παρακαλούμε αισιόδοξοι 4,5 γκολ 7/2.

όταν Klopps

Κουτίνιο με τον κανόνα, θα μπορούσε να έχει προστιθέμενη αξία για τη μετοχή αρχίζει στις 01.06, ανακάλυψε ότι η τσάντα με κρεμμύδια Stokes την Τρίτη με δύο γκολ σε δύο συναντήσεις πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι. όντως Με τη μορφή του τέλους του έτους, που έριξε τα πρώτα θετικά σημάδια πρώτη σταματήσει Λίβερπουλ και τη νίκη 3-2 στο 75/1.