Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια

«Οι δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό»

«Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χρυσή Αυγή» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για “σφαίρες” που τις κρατούν για τους “αληθινούς αντιπάλους” διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της “διπλανής πόρτας” αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.».

«Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αρθρο απο http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/589196/suriza-me-ti-dimokratia-den-paizoume-paihnidia/