Όνειρα του εθνικού πρωταθλήματος

Σε ορισμένα παιχνίδια μπολ, μπορείτε να έχετε μια ομάδα που έχει ως κίνητρο και η ομάδα του μπορούν να προετοιμαστούν για μια απογοήτευση. Σε αυτόν τον τύπο στοιχήματος προστίθεται συχνά με τα στατιστικά στοιχεία.

Αλαμπάμα Σκοτεινή Παλίρροια έχει όνειρα του εθνικού πρωταθλήματος της το 2014, ένα συγκλονιστικό έλλειψη τουαλέτας σε ένα μπολ καφέ για να πάει 11-0 SU και ATS 7-4 χωρίς απώλεια της ασφάλειας στα τελευταία 11 ανταγωνιστική τους συμφέροντα. κατσαρόλα τη ζάχαρη Ποια τα προσγειώθηκε σε βαθιά νερά έχασε από την Οκλαχόμα 45 έως 31 στα αγαπημένα εξάπλωση 17 σημείο.

Σαφώς απογοητευτικό Σαββατοκύριακο στο ποδόσφαιρο κολλεγίων όταν μια ομάδα πυροβολεί ένα ακροατήριο σε ένα μεγάλο μπολ ένα παιχνίδι μόνο για λίγο στο τέλος.

Ένα άλλο πρόγραμμα που απογοητευμένος ο προπονητής της ομάδας και η προπόνηση μια άλλη ομάδα για να παίξει κύπελλα. Πολλές ομάδες κολλεγίων σε οικογένειες Και έρχεται με έναν προπονητή για να σας καθοδηγήσει για να καταστήσει πιο δύσκολο στοίχημα για μερικούς ανθρώπους να πάρουν την ομάδα στο παιχνίδι του μπολ.