Υποθέσεις του συλλόγου

Το λέω αυτό Pol Skoulz δεν είναι ευχαριστημένοι με την οργάνωση του αγώνα ο αγώνας πρωταθλητές στο Europa League. Donderdagaand τους σε μια 65-δεύτερη εναέρια κλωτσιά από τη θέση του. Και υποφέρει από την αρχή
«Φαίνεται ότι πριν από τρία χρόνια. Έχουν δείξει ότι Δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα. ”

Σάντερλαντ, Αγγλία αρνήθηκε να μετακινήσετε το φακό για να συλλάβει ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Red Devils Λεκάνη και Ueyn Runi ένας στόχος παρηγοριά στα 25 μέτρα, αλλά η ζημιά.

Μετά την οργάνωση παιχνίδια Ο πρώην παίκτης της 499η εμφάνισή της Μόσχας για τον σύλλογο kesesakannya στις υποθέσεις του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Στοιχεία από τρία χρόνια ως «επώδυνη».

BT μιλάμε για αθλητισμό Μόσχα Mills είπε: «Πώς μπορούν να κερδίσουν στο Λιγκ Καπ. Ή μπορεί να κερδίσει το FA Cup. Μπορούν να κερδίσει τον αγώνα

Για να μην αναφέρουμε το Χ με το όνομα Zhoze Mourinyu.

Μετά την απώλεια χθες το βράδυ στη συνέχεια να κερδίσει το Europa League 7/1 Ρόμα είναι 1/11 δεύτερο, αν νικήσει την Αυστρία 4-2.

MI Sports παρουσιαστής Jack Gartner ζωγραφισμένα Skoulz Pol πρότεινε μετά τον αγώνα. Και πήρε μόνο την απογοήτευσή του.

Ναι, αυτό είναι ένα ερώτημα που «Η μεγάλη ανησυχία Rojo», Henrikh Mkhitaryan υπογράφει με τα ονόματα σχεδόν όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου να αναλάβουν την έλλειψη παικτών, το πεδίο της ισορροπίας.