Το έξυπνο χρήμα

Κατά την έναρξη της σεζόν στο ποδόσφαιρο λαμπτήρες κολλεγίων NFL και CFL θα πρέπει να λάβει πίσω κάθισμα oddsmakers δημιουργήσει το βιβλίο έχει oddsmakers με λιγότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στην πιθανότητα μια λάμπα CFL και σε απευθείας σύνδεση, μπορούν να ποντάρουν λανθασμένη γραμμή. και να λάβει
Παρακολουθήστε για μια κίνηση για να CFL βιβλίο βολβούς.

Ο ίδιος ποντάρει στο NFL και το κολέγιο του ποδοσφαίρου, λαμπτήρες CFL, κλπ, πριν από τους άλλους αναλάβει. Και μια γραμμή του ποδοσφαίρου, όμως, αυτό πραγματικά δεν είναι ξεχασμένη Καναδά ποδοσφαιριστές όταν το καλοκαίρι τελειώνει.

Εάν στοιχηματίζετε σε αγώνες ποδοσφαίρου πίνακες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών λαμπτήρες CFL είναι.

Στοίχημα για τους λαμπτήρες CFL δεν διαφέρουν από τη δέσμευση του σημείου NFL εξαπλώνεται να πληρώσουν υψηλό / χαμηλό και δικτυώματα για κάθε παιχνίδι στα βιβλία. Ο διαγωνισμός είναι διαφορετική Τι ένα μεγάλο μωρό, και 12 άτομα στο γήπεδο, αντί των 11.

Και υπάρχει το σύνδρομο λίγο κάτω, όχι τέσσερα. (Που οδηγεί σε πολλές οθόνες, καθώς και για κάθε παιχνίδι) και λαμπτήρες CFL τρεις ομάδες λάβετε ένα σημείο κλωτσάει την μπάλα μέσα από το τέλος ζώνης, για παράδειγμα. Αναπάντητες στόχους στον τομέα
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το ποδόσφαιρο λαμπτήρες CFL για να καλύψει το κενό.

Υπάρχει, επίσης, μια τάση που φαίνεται να είναι πάντα στο βολβό CFL είναι ένα πλεονέκτημα στον τομέα του σπιτιού και στη συνέχεια κάποιες ομάδες που είναι καλύτερες από άλλες, και μπορεί ακόμη και καπάκι ΗΠΑ. Αλλά υπάρχει τόση φτώχεια Έτσι ελέγχετε πάντα τις τάσεις σπίτι Και απομακρυσμένες απρόβλεπτα προσεκτικά σε κάθε διαγωνισμό κάθε εβδομάδα.
λαμπτήρες CFL πρέπει να κοιτάξει έξω για το στοίχημα γραμμή κινείται από μια γραμμή πονταρίσματος κινείται λαμπτήρες CFL, κατά κανόνα, γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι πάνω. Όχι μόνο όλα τα παλιά αγαπημένη Ανασκαφεί στον προσδιορισμό του NFL, όπως το έξυπνο χρήμα είναι πάντα μια καλή κίνηση, όταν το στοίχημα και λαμπτήρες CFL μακροπρόθεσμα.