Στόχος ομάδας αστέρια στον αγώνα

Η Κως είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα Και προτομή τοποθετήθηκε πρώτη ξέσπασε μετά το επίπεδο φυσικής κατάστασης των ερωτηθέντων με τη διαχείριση Conte Antonio ανέφερε ότι η Κως να «πάει στην Κίνα,«οι διεθνείς παίκτες της Ισπανίας έχουν αναφερθεί σχετίζονται με τη μετάβαση σε μια κινεζική αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών ετησίως. Β * stard, καθιστώντας τον το πιο ακριβοπληρωμένος στον κόσμο για να γίνει αυτό.

Αλλά αυτό που είναι ανησυχητικό για τους επενδυτές Κόστα σε κόρνερ στην αγορά για puntebehaler Premierliga πρώην frontman Τσέλσι είναι τώρα 14 γκολ στο διαγωνισμό, 19 τοις εκατό της επιτυχίας είναι 24% και η μέση στόχος πρωτάθλημα κάθε 120 λεπτά. Costa ήταν μέρος του φορτίου του τίτλου Τσέλσι έχει πέσει για πέμπτη νίκη σε 16 νίκες τη φετινή σεζόν.

Δήλωσε ότι «ο βασιλιάς της δεύτερης puntebehaler Αγγλίας Serie A και Ligue δημοφιλή puntebehaler ακόμη και στην ηλικία των 35, τρεις φορές, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε για να σταματήσει Zlats έχει 13 γκολ σε 19 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, που ανταγωνίζονται σε εννέα εννέα. ημέρα Η Σουηδία πέτυχε το γκολ 132 λεπτά ανά σεζόν. Και επίθεση μούχλα Zhoze Mourinyu κάτω από το χείλος στο Μάντσεστερ. United, χωρίς να χάσει κρατήστε πατημένο το τέταρτο γύρο.

Β προδιαγραφή * stardry μπορεί να χτυπήσει μόνο την κορυφή, «Chelsea» Shooting στόχος ομάδας αστέρια στον αγώνα κατά του Leicester το Σάββατο το βράδυ μετά από μια έκθεση την Παρασκευή ότι Κόστα παραβίασε προσφορά από την Κίνα.

Ghost πρώην παίκτης «Τσέλσι» έχουν κινηθεί προς την Κίνα για να παίξει για την έκχυση κεριά, φακούς. Ενώ το Blues Όσκαρ πήγε στη Σαγκάη για να βρουν SIPG, 52 κιλά, με τον μέσο παίκτη της ομάδα της Βραζιλίας k 400 £ ανά εβδομάδα, δεν είναι κακό.

Παρά το γεγονός ότι μια μεγάλη τσάντα που κρέμεται μπροστά από τη μύτη του. Τα οστά δεν μπορεί να πάει στην Κίνα. Ο ίδιος προφανώς δεν ήταν ευχαριστημένοι. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και το σχήμα της ομάδας-πλαισίου του.
Ένα άγαλμα Costa ως διευθυντής της Daily News. Η έκθεση συνιστά σοβαρή Ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ταμειακές ροές μας τους επόμενους μήνες.
Isla

Garri Keyn Sanchez, ο οποίος θα συνδέει κούρσα για τον τίτλο τώρα στην κορυφή των charts με το Costa. Και Άρσεναλ αστέρι στην πίστα για αυτή τη σεζόν. Μια καριέρα είναι πιο αποτελεσματική μπροστά από το στόχο, αλλά είναι πιο αργή από ό, τι μερικές φράσεις Sanchez σε κίνδυνο. Μετά τη σύνταξη περίπου 10 εκατομμύρια στο δεύτερο παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Και παρόλο που ο ίδιος κέρδισε εναντίον Σουόνσι το Σάββατο. Έχει μόνο τρία γκολ σε επτά προηγούμενα παιχνίδια.

Φρέσκο ​​από πίσω hatrik εναντίον Γουέστ Μπρομ απελπισμένοι για τον εαυτό σας Keyn Garri στην εικόνα για το ντεμπούτο διαίρεση puntebehaler, αν ένας τραυματισμός στον αστράγαλο διέκοψε έναν αγώνα. Και την εξάλειψη της προθεσμίας των έξι εβδομάδων, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, Ken έστειλε σπίτι, και τώρα έχει έξι γκολ σε τέσσερις σάκους στον αγώνα. Σημείωσε με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι Κόστα Προβολή όλων των 105 λεπτών αυτή τη σεζόν.
Sanchez Τ.