Στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού

Cole έχει προστεθεί στην Αγγλία στο 23ο λεπτό του αγώνα στο πίσω μέρος της Γης από τον ίδιο πέναλτι μετά από εννέα λεπτά πίσω Ιταλία 5-3 στο διοικητικό συμβούλιο.

Αλλά για την Ιταλία Αν και το σχέδιο του πλοίου και του φορτίου του παιχνιδιού ξεκίνησε την προσπάθεια. Απλά δεν μπορεί να διατηρήσει την εξουσία στο μεγαλύτερο μέρος του English Bay. Και η ομάδα υποδοχής ξέμεινε από 36 έως 15 βαθμούς νικητές μπόνους για την εκκίνηση.

Τροχός από τη Βρετανία ήταν στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού τους το απόγευμα Sesnasies Italianers Ιταλία απείχε από την ψηφοφορία ως η πιο παράξενη αυτή που συνήθως δείτε.

Ιταλία απορία Αγγλία διατηρεί το δικαίωμα κάθισμα κατά την περίοδο έναρξης Τακτικής πλήρως προστατευμένο, χωρίς να κάνει Γ χαλαρά. Και βάζει τους παίκτες στη γραμμή για να απαλλαγούμε από το κατεστραμμένο πόρτα.

Έχει βοηθήσει τους ανθρώπους γύρω από τα πλεονεκτήματα 05/10 στην έκπληξη.
Η καλύτερη ευκαιρία του ράγκμπι on.com.

Ρίξτε μια ματιά στο τρελό να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας παρακάτω.

Με τα μισά από τα ιταλικά Allan διαφορετικές κυρώσεις θα εκπλήξει το γεύμα τους. Αλλά το σουτ που επιχείρησε από τη θέση, η βρετανική άμυνα πιάστηκε στον ύπνο και να κάνει το φτερό Giovanbattista Venditti, ο οποίος χτύπησε την μπάλα στη γραμμή.