Σούπερ Αρχηγός Κράτους

Aidan O’Brien-super-Mare, μετά την επιτυχία αυτής της Pilar de Grand Prix. Κατά τη διάρκεια του έτους Και θα είναι μια ευκαιρία για αυτόν να πληρωθώ αν φαντασίας ποδοσφαίρου γρασίδι O’Brien. Μετά από 11 υπέροχα κτηνοτρόφοι κούπα πρωταθλήματος. Highland ρολά και φέρουν τη σημαία της Ευρώπης στην ίδια κούρσα. Με ένα τσεκούρι, όταν τερμάτισε δεύτερος σε αυτόν τον αγώνα για να έρθει.

είδη Chrome μπορεί να ζήσει στην Καλιφόρνια Cup Classic και 8 1ο επιτεύγματα εξαιρετική καριέρα Tepin πρωταθλητής Mike Μαχντί πέτρα αποθέματα, αλλά οι αγρότες αντιμετωπίζουν ένα αριθμό του προσωπικού στην Ευρώπη. Ενώ η Ευρώπη Albadou δεν πληρώνουν Sprint Cup Τσεχοσλοβακία κέρδισε το 1991, άλλαξε το σύνολο της διακοπές.

Άνοιξη $ 28 θα βραβευτεί ως το καλύτερο άλογο στον κόσμο για να αγωνιστεί για συνάντηση Κύπελλο κτηνοτρόφων στο Santa Anita στην Καλιφόρνια, αυτό είναι το «παιχνίδι του Ryder Cup Ευρωπαϊκή ζώα viervoetige Σούπερ Αρχηγός Κράτους Μέρους. Ελπίζοντας στοίχημα να την τσέπη μερικά δολάρια σε εχθρικό έδαφος, και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Racing ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ στις 9:25 με γκαζόν Κύπελλο ανηλίκων και να πληρώνομαι γι ‘Cup Classic κτηνοτρόφων το Σάββατο το πρωί στις 12:35 το βράδυ / την Κυριακή. Ανάλογα με το πώς θέλετε να προβάλετε.

Ευκαιρία για τους κτηνοτρόφους. Com Κύπελλο στο παρελθόν.