Πίστη στον ηγέτη

Αυτό είναι ένα όμορφο μέρος Κάθε φορά που θα πρέπει να παίξει το FA Cup με την Μάντσεστερ Σίτι. Έλαβα μια μεγάλη ανταπόκριση. Αυτό δεν απαιτεί το παρελθόν μου.

Στην αρχή δεν είχα συνδεθεί από την Μίντλεσμπρο. Έχω γκολφ όλη την ημέρα και να έρθει στο σπίτι ένα αίτημα κλήσης.

Ωστόσο, δεν είπα ότι ο πρόεδρος έχει μια σειρά από την εκπαίδευσή μου. η απρόσκλητοι

Προσωπικά, ελπίζω Stiv Agnyu πάρει τη δουλειά και να φύγει.

Είχα τρία υπέροχα χρόνια στο σύλλογο, είχα μια καλή στιγμή και να απολαύσετε το χρόνο μου με Τέρι για Veneybls.

Έχει μια ιδιαίτερη θέση που ο πρόεδρος Steve Gibson, μπορείτε να είστε ένα μέρος του ποδοσφαίρου. Και αυτός είναι πάντα εκεί για μένα

Προσωπικά ελπίζω ότι μπορεί να κρατήσει την καρδιά, την ψυχή και τα χρήματά του στο σύλλογο πάνω από relegasie.

Σας θυμίζει την πίστη στον ηγέτη. Ποια είναι σπάνιο στο ποδόσφαιρο Για να επιστρέψετε στην upravleniyu- και δεν είναι εγγυημένη. Λατρεύω τη δουλειά μου ως BT κατά την εποχή που ήταν πρόεδρος. εργασίας έχει

Αν πάρετε αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία είναι πειθήνιοι, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει. Ήξερα ότι στην εποχή Ένα μεγάλο μέρος της προστασίας Και δεν φέρει πολύ Αλλά δεν μπορείτε να αναπαράγουν ότι στην Premier League. Ο κόλπος είναι πολύ μεγάλο
Έτσι άμεση αντίθεση για να δείτε την καταπολέμησή τους, αλλά νομίζω ότι ακόμα έχουν την ευκαιρία να πάρει το 25% της περιόδου εξακολουθούν να πάει.

Έχουν τρία παιχνίδια, ενώ η Swansea και Μπέρνλι σώμα κύπελλο στο σπίτι, θα πρέπει να βάλει κάποια πράγματα προς τα κάτω. Κάποια επιτυχία, να αλλάξει τα πάντα.

Ήμουν λυπημένος να πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. νομίζω ότι Καλύτερα από πολλά βιογραφικά σημειώματα Σας δίνω στοίχημα πίστωση για το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού, αλλά καμία ομάδα δεν πρόκειται να περιλαμβάνει μια προσευχή. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα.
Αν μπορούσαν να αρχίσουν εδώ, και υπάρχουν νέα πράγματα. Θα έχουν την ευκαιρία Θυμάμαι ιδιαίτερα τον πρώτο παίκτη στην relegasie τουρνουά στο prime time στο σύλλογο. Και έκανε το 2-2 με τον Brad Ford Τι πρόκειται και πάλι την επόμενη εβδομάδα, θα νικήσει την Άρσεναλ, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.