Νικητές του τζακπότ

Είναι λάθος
Αφού προέβλεψε ότι ο δρόμος Firminio Ριάντ Marko Arnautovic Fernando Llorente, Manolo Gabbiadini, Zaha επιθετικός Harry Kane και Ντιέγκο για να μάθετε. Έχει ένα τζακπότ των £ 250.000, τα μισά τελείωσε, απελπισμένοι για μια άλλη ένδειξη της Σουόνσι.

“Για κάποιο λόγο, θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες στο παιχνίδι Ήμουν στο κεφάλι μου που έχω επιλέξει. Και Isla αφού έχασε ένα πέναλτι, νομίζω ότι πάω να βρείτε όλες τις επιλογές μου, και εγώ πάντα χαθεί σε χαρά μου πλήρη Mandal “.

Δεν αποτελεί έκπληξη, στην αγάπη. Σήμερα το πρωί, είμαστε τυχεροί να πάρει βρώμικο ζωή του ένας από τους νικητές του τζακπότ εκπληκτικά απεγνωσμένα να του πω ότι ήταν € 144.000 πλουσιότεροι από ό, τι σκέφτηκε.

Μετά Wicklow ευτυχής αν κοιτάξουμε τη δουλεία συνομιλία SMS τηλεφωνητή μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κέρδισε την υπόθεση.

Οι ειδικοί σε n οπαδούς του ποδοσφαίρου είχαν κάποιες δίκαιες εκλογές και όχι τον εξέπληξε αρκετές φορές.
Αλλά Δείκτες απευθείας σύνδεση Αν νόμιζε ότι χτύπησε το αρχείο τον πέρασε Isla helshoogte καταψήφισε AFC Bournemouth το Σάββατο στο ξεκίνημα του ISS.

Έτσι έχετε τους ανθρώπους Όταν ρώτησα ένα σουηδικό κάτω. Θα πρέπει να αλλάξετε τον όρκο αρκετά χαλαρή για ολόκληρη την πόλη.

Ήταν σίγουρος Δεν τον νοιάζει προσαρμογές στο παιχνίδι χθες το βράδυ.

“Είμαι οπαδός της Τσέλσι. Αλλά χθες το βράδυ Ποδόσφαιρο, οπότε δεν είχα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Αλλά όταν βλέπω τι είναι γραμμένο Νομίζω Κόστα Είναι κοινό Δεν ξέρω αν έχω χτυπήσει το τζάκποτ, δεν πιστεύω. ”

Δεν είναι κακό για ένα κρύο Τρίτη NC
“Δεν βλέπω κανένα σημείο σε αρκετές εβδομάδες πριν και αισθάνθηκε ότι έπρεπε να πάρει πίσω στη μορφή. Πιστεύω λοιπόν ότι Θα το ρίξει έξω Ένα πρόβλημα για όσους αγαπούν το παιχνίδι, αλλά Stoke Arnautovic αν εμφανίστηκε σήμερα και πάλι. “