Να αδράξουν την απόδοση της ομάδας

Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποια αξία σε αυτό το διαγωνισμό. Οι τιμές για τις βραχυπρόθεσμες επιχειρηματικές, αλλά Ρομά έχουν μόνο 6 γκολ σε 12 αγώνες από τις αρχές του Νοεμβρίου. Αυτό είναι σίγουρα στη σφαίρα της δυνατότητας.

Αν Λίβερπουλ φαινόταν ασυνήθιστο βαθμολόγησης δωρεάν πριν από τα Χριστούγεννα νέο έτος είναι να παλέψουμε και 7/2 μπορεί να είναι καλό εδώ.
επόμενο 11/5

Ο ταχύτερος χρόνος για να 2560 έως την Τρίτη. Πέταξε δύο φλιτζάνια στο Swansea τελευταία εβδομάδα πριν λείπουν. Και υπάρχει ακόμα λόγος για να αδράξουν την απόδοση της ομάδας τον Ιανουάριο Kuperbuat καθαρά μαλλιά.

Τώρα, σε μια-δυο μέρες πριν. Αυτό ήταν ευτυχής για την ομάδα, Αντόνιο Κόντε σε Butterfield Στάδιο. Είναι πλέον οκτώ βαθμούς στην κορυφή της τίτλο πρωταθλήματος και 10 κόκκινες βοηθούς σήμερα θεωρείται. Μέχρι πρόσφατα,

Ακόμα κι αν υπάρχει μια αποτυχία με τη μορφή της ομάδας υποδοχής πάντα τόσο μικρή φαβορί για το παιχνίδι τίτλου, Τσέλσι 17/10 09/05.
Τσέλσι κέρδισε μηδέν 7/2

Τα τελευταία χρόνια, η καθυστέρηση υπό το φως της Λίβερπουλ γρήγορα. Πέντε γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια του και πάλι, όταν χτύπησε τρεις, τέσσερις και πέντε από το επόμενο παιχνίδι τους.

Τσέλσι σκληρή άμυνα Σπάστε τα κάτω, όπως αυτό: Μπορείτε να σχεδιάσετε αξιόλογη επιλογή.
Κυκλοφορίας Άνφιλντ τελευταία τέσσερα μάτια τους δει το σπίτι. Και τέταρτη σε πέντε διαφορετικά χρώματα, το Conte Κέντρο.

La La (Panukang Gubat) και Nataniel Klyayn είναι αμφίβολο για την απώλεια παιχνίδι απόψε. Και ακόμα κι αν επέστρεψε στα καθήκοντά του AFCon Sadio να είναι σαφές επίσης.

Υπάρχει κάποιο φως στο τέλος της σήραγγας, ginseng και σύντομα μάχη τον προκάτοχό του, ο Lee επέστρεψε για να αμφισβητήσει ότι.

Στις δύο τελευταίες σεζόν έχει τραβηχτεί ένα νέο αδιέξοδο 1-1 2559 δείχνει ότι το Μάιο από Eden Hazard και ο στόχος του Χριστιανού