Μια θετική αξιολόγηση του κρίκετ

Ricky Ponting της Αυστραλίας επτά παίκτες. οκτώ δήλωσε Αυτό δεν είναι ένα τεστ παίκτης του κρίκετ να παίξει για τη χώρα του και πάλι και συμφωνώ με πολλά από αυτά τα άτομα έχουν συνταξιοδοτηθεί, και πολλά κρεμάστε τα βιβλία τους. Michael Clarke είναι έτοιμο. Αλλά στο βιβλίο μου, έπρεπε να πάει, γιατί είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αυστραλιανή καπετάνιος, δεν είστε επιτυχείς, ο ίδιος και οι εκατοντάδες των λογαριασμών όσο το κάνει. Εάν έχετε τόσους πολλούς καλούς παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για την Αυστραλία. Και του ζήτησε να αφήσει το παιχνίδι Ιδανικό για σπορ Και ότι το πρόσωπό του.

Ήθελα να νικήσει την Αγγλία Η κατώτατη γραμμή Πάντα πίστευα στο παιχνίδι υπό την καθοδήγηση του προπονητή ή τον προπονητή, μπορείτε να βγείτε έξω. Και να παίξουν ελεύθερα Μπορείτε να κάνετε κανένα λάθος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ελεύθερο πνεύμα που έχετε τα σωστά αποτελέσματα, έτσι ώστε να δει αυτόν τον άνθρωπο. Η ομάδα της Αγγλίας για να παίξει με τον τρόπο Και αφήνεται να κάνουν λάθη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο είναι πολύ θετικό το εμπορικό σήμα του κρίκετ. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ακριβώς να είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο κρίκετ της Αγγλίας παιχνίδι, το κάνουν τώρα.
Joe Root έχει γίνει από όλα τα στρώματα μεταξύ τους. Αιώνα στο Trent Bridge στην Αυστραλία, κατέγραψε 60 Baul είναι ένα μάλλον μεγάλο σημείο καμπής εάν έχει ρυθμιστεί.

Έχει αποδειχθεί ότι πολλοί άνθρωποι, που μπορούν να παίξουν μια θετική αξιολόγηση του κρίκετ. Θα πάω εκεί έξω που δεν φοβούνται να αποτύχουν. Και τα οποία γίνονται κρίκετ τους στο επόμενο επίπεδο. Ο άνθρωπος πήρε την Αγγλία στην άλλη πλευρά του Joe Root Ben Stokes, καμαριέρη μέσους Steven Finn ήξεραν αυτόν τον τύπο. Μπορούν να πάνε στη συντριβή. Και δεν θα αρνηθεί ότι. Οι δωρεάν άδειες που εκδόθηκαν Και να απολαύσετε τον εαυτό σας προβάλει και ο προπονητής Trevor Bayless Farbrace θεαματική φύλων. Και αποδείχθηκε ότι αυτό το καλοκαίρι φόρεμα φαίνεται πολύ χαρούμενος και μου αρέσει να βλέπω την Αγγλία να παίξει στοιχήματα σαν αυτό.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι πολύ κακός άνθρωπος όλα SUT, η οποία βεβαίως δεν θα λειτουργήσει στην Αυστραλία. Πήρε τον κόσμο για φτυάρι φωτιά κρίκετ και με κάποιο τρόπο κατέληξε με την αυστραλιανή ομάδα, αλλά αυτό είναι το πώς θα πάει. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να παίξει γρύλο δοκιμής για την Αυστραλία.