Η κούρσα του πρωταθλήματος

Η είδηση ​​ότι μεγάλες αλλαγές στην πρωτοπόρο της αγοράς. Verhalingsperk Ποια είναι πρόδρομος Faugheen 6/4 με Nicky Henderson εκπαιδευμένο Buveur D’λοβός Anderson, τώρα έχετε μια επιλογή Reun Γαλλία για να κερδίσει το διαγωνισμό. Verhalingsperk Σάββατο 11 Sandown μεγάλη κίνηση 2 3/1 ώρες στην ελεύθερη αγορά.

Ως αποτέλεσμα η εξάλειψη της αναχρηματοδότησης χάνουν το ένα ραντεβού στο άλλο ως υπέρμαχος της ελεύθερης Faugheen Verhalingsperk και Arklen λίγο μετά που είχαν οι δύο έχουν αφαιρεθεί. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή σε αυτό το παιχνίδι περισσότερο, σας ομορφιά.

Πρωταθλητής εκπαιδευτής Willie Mullins δροσερό Δευτέρα Blues Festival Faugheen και όταν άτακτο scamps ομάδα  έχει επιβεβαιωθεί. Ήταν λίγο

2015 Verhalingsperk Faugheen Πρωτάθλημα νικητή ο οποίος δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το στέμμα του στη σεζόν. τραυματισμός και πάλι Αυτή τη φορά το φεστιβάλ είχε ένα κόκαλο άγχος Verhalingsperk. Αυτή η κούρσα του πρωταθλήματος φέτος, μετά τη νίκη του. Verhalingsperk Ιρλανδική Πρωταθλητής πρόσφατη

Συγχρόνως Επίσης, θα Arklen Challenger Little Miss Τσέλσι με τη λεγόμενη «οστών θραυστήρα Mullins.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ορισμένοι δεύτερο φαβορί 7/2 κέρδισε το κυνηγητό και όταν ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος Arklen της σεζόν. Altior Verhalingsperk που κατά το παρελθόν, νέοι μετανάστες, σύμφωνα με μια αναφορά 1/2 φαβορί για να κερδίσει και ίσως το τραπεζικό υλικό.

Παγιδευμένη στη δυνατότητα να βελτιώσουν την Cheltenham Festival Χαρμπίν.

Willie Mullins σχετικά Rochelle άνοιξε Carlow Closutton, Co.

Faugheen παίκτες από την τελευταία στις 12 Ιανουαρίου στοίχημα δεν τρέχει το αναποφλοίωτο παίκτες ήταν επιστραφεί σε μετρητά. Περισσότερο από μια δέσμευση ελεύθερη Υπάρχουν τέσσερις αγώνες NRNB σεζόν πρωταθλήματος.

Yorkhill είναι 5/1 δεύτερο φαβορί, αλλά θα πρέπει να εισάγετε το κυνηγητό συγκρότημα Otroch JLT.
Παγιδευμένη στη δυνατότητα να βελτιωθεί η com Cheltenham Festival Χαρμπίν.

Μετά Spin δίδυμο Mouchoir Petit, ο οποίος είναι τώρα 9/2 της τελευταίας νίκης της Ιρλανδίας. Verhalingsperk συναρπαστικά νέα πρωταθλήματα πρεσβευτή der Genri De Bromhead τελευταία φορά και δεν έχουμε χρόνο να κοπεί όπως καλά.