Η αρχή μιας νέας εποχής

Ο ανταγωνισμός περασμένη σεζόν με 26 γκολ, συμπεριλαμβανομένων οκτώ γκολ στο διαγωνισμό αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι των στόχων από Sanchez για πάνω από 2.5 φαίνεται γκολ.
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, επτά, οκτώ.

Με τις στατιστικές, όπως αυτή Δεν είναι περίεργο στην Άρσεναλ.
Μετά από τρεις ακόμα πόντους με ένα αντίγραφο Τίγρεις. Βλέπουμε πολλά χρήματα για τους ιδιοκτήτες, ακόμη και με μεγάλη εμπιστοσύνη στον Phelan.

«R» για να ξεκινήσει η σεζόν καλά. 3-4 απώλεια της Arsenal στο σπίτι για να Λίβερπουλ στον εναρκτήριο αγώνα γρήγορα. Το αποτέλεσμα της απελευθέρωσης δεν είναι ποτέ βαρετή με Λέστερ Σίτι Πρωτάθλημα Premierliga.

Μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού. Η ομάδα διαχείρισης της ομάδας Arsenal ενθουσιασμένοι, το πεδίο NAV το Σάββατο KCOM να βρείτε μια άνετη τρία σημεία στο Yorktown Cherry.

Tiger Premierliga μορφή της αβεβαιότητας είναι συχνά συναισθηματική Zhoze Mourinyu αλλά σε αυτή τη σεζόν. Ανώτερος Επιμελητής της Mayk Filan τίγρης στο μάτι με τους «κανονιέρηδες».

Μπορεί να γίνει ένα κυνήγι αρπακτικό στοίχημα αυτή την εβδομάδα.

Hull v Arsenal γραφικά κατοικίδιο πληροφορίες.

1-3 νίκη στο Watford Πριν από την διεθνή διάλειμμα Επισκευή πλοίων και αναγνώρισαν την νίκη των ΗΠΑ με νικητή ποινή τραυματισμού χρόνο Αμήν Νότια Σαουθάμπτον. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε να κυνηγήσει ένα τρίτο νίκη, αρνήθηκε να Premierliga.

Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Αλλά στην πραγματικότητα, Τι έχει αλλάξει Κέρδη οδήγησε στο «οπλοστάσιο» συνεχίζει την επίθεση στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου Sky Sports και ακόμη ανεμιστήρα Sudpakdi στο βόρειο Λονδίνο, εξακολουθεί να μην ξέρω αν πρέπει να κλάψω, οι οπαδοί του αρχικού «φάσμα“ή”έξω«από τα έξι παιχνίδια στη σεζόν νεοσύλλεκτος του. αυτό

Τίγρεις πρόεδρος της παράστασης θα είναι στο κυνήγι. Αγόρια και διάλειμμα Άρσεναλ εβδομάδα Αν και στέγασης έχει ένα διπλό-λαμβάνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κτυπούν Άρσεναλ κορυφή του πρωταθλήματος.