Επίπεδο με σκορ

Δεν Νίκη αρκετό για εκείνους που βρίσκονται στο κάτω μέρος της Premier League για την μετακινηθείτε προς τα κάτω. Αλλά μετακόμισε επίπεδο με σκορ που είναι από πάνω τους. Sun Σάντερλαντ είναι πλέον μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη ασφαλείας. Και, επίσης, να κάνει τη διαφορά σε σχέση με την οκτώ swing κατά του Eagles τελευταία μεγάλη ευλογία.

Αν νομίζετε ότι η Sun Sunderland έχουν χάσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο Στάδιο του Φωτός από Premierliga. Είναι μια κόλαση ενός έξυπνου πελάτη.

Μια μύγα στον τοίχο στο μπάνιο μετά Selhurst Πάρκο Κρίσταλ Πάλας δείχνουν να Σάντερλαντ χαοτικό νησί σήμερα.

Μετά από την κατάρρευση της τράπεζας για τους νεκρούς του φυσικού αερίου. Το πρώην αφεντικό του παιχνιδιού, ενώ Τα αγγλικά είναι ψητό πλοίο Sem Ellardays είναι 4-0 κατά της relegasie τους φίλους τους.

Δίκτυο πρώτο εξάμηνο του Κων Lamin Ndong Αβραάμ και τα αναψυκτικά τύπου κόλα τέσσερις Dzhermeyn αρκετό η εφαρμογή ενός κέντρου  για να κερδίσει το χαμένο στη συζήτηση, και των εμπορικών σημάτων μαύρη γάτα.

Οι πέντε δείκτες που ονομάζεται το λάθος αρχική αποτίμηση αξιολόγηση 425/1 νίκη τουρνουά για τη χώρα τους. Ένας από αυτούς ήρθαν έως 10 κιλά το δικό του με τα αγόρια από 4000 κιλά Haway.
Η καλύτερη ευκαιρία για Premierliga. Com.