Είναι ώρα για δράση

Πώς να τιμολογήσει, πόσο αγαπούσε το άγριο ποτάμι και μια μεγάλη απώλεια στον αγώνα άνοιξη στο τρία.
Chase Arklen 2:10

Ήξερα του Ruby Walsh, τα πεπόνια και Δικαιοσύνης ενέκρινε τη μήτρα πιο σταθερό κουκέτα από νωρίς. Αλλά το άνοιγμα των φαβορί του τουρνουά, όχι για μένα. Ίσως να ήταν πιο εύκολο να πω. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την προηγούμενη Douvan VAUTOUR κερδίσει ή να χάσει ως χώρα αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι αρκετά Νέον Wolf. Verhalingsperk Ποσειδώνα κινήθηκε την Τετάρτη για να εργαζόμενοι 40/1, μπορώ να το πάρει για τα χρήματα.

Ο καθένας σταματά και λέει ότι είναι ώρα για δράση.

Αυτό είναι το μέρος όπου όλοι οι αγώνες. Ιπποδρομίες οπαδούς που θέλουν να είναι σε jokkie αλλά είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από τη φούσκα.

Θα χρειαστεί να μείνει μακριά από την ευκαιρία. Και τόνισε την ανάγκη να κάνουμε τα πάντα. Υπάρχουν πολλές αποσπάσεις της προσοχής γύρω από την Τσέλσι Farnsworth ζαμπόν. Και αυτό είναι γιατί οι άνθρωποι με εμπειρία. Όπως Ruby Walsh και Davy Russell πάντα δίπλα σας.

Τα άλογα πρέπει επίσης να αποδείξει ότι Έχουν να κάνουν κάτι Πρέπει να προσαρμοστούν στο ρυθμό και το ρυθμό του αγώνα. Θυγατρικές των τυφλών ταχύτητας legalistik και τόλμη εμπόδια άλμα. Φράχτη ή επιτοίχια στο μπροστινό μέρος. Θα σχηματίσουν ένα νικητή πριν από τον εορτασμό. Αν και η μορφή του Η δοκιμή είναι μοναδική.

Μιλώντας για …το όπλο παλαιότερο ρεκόρ

Δοκιμάστε τα νέα παιχνίδια, πιο τζακ ποτ για να πυροβολήσει την ιστοσελίδα μας. Για μια ευκαιρία να κερδίσετε £ 25 k εδώ κάθε μέρα στην καρδιά του Cheltenham.

Οι κρατήσεις είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην on.com
δεξιότητες Τσέλσι Farnsworth Χαμ Verhalingsperk, 1:30

Το πεδίο είναι μεγαλύτερη από τις ψείρες Ballyandy αγαπημένα όπως το καρπούζι. Αυτός είναι ο νικητής του Champion Bumper μια καλή χρονιά και να κάνει καλά στην Betfair Verhalingsperk. Έχει εμπειρία σε μεγάλα τουρνουά, αλλά μόνο μια αρχή. εμπόδια καρπούζι

Αναπνοή, Πάω στοίχημα ότι δεν θα το κάνει. Μπορεί να είναι σε θέση να συγκεντρώσει πληροφορίες και να το φέρει στο σπίτι μέσω ενός ισχυρού Cleve.
Να κερδίσει και να δημιουργήσει μια σύγκρουση των πρωταθλητών επόμενη σεζόν με (την καταδίωξη πρωτάθλημα Τετάρτη) Douvan Altior ανταγωνισμό. Και παραστάσεις της χρονιάς, ήταν στην ευχάριστη θέση να αποδεχθεί την εμπιστοσύνη. Εμφάνιση τάξη σας και τον χτύπησαν ως ο νικητής του νέου χρόνου. Verhalingsperk Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο του περασμένου έτους, ο νικητής του μεγέθους πεδίου φεστιβάλ.