Δραματικές περικοπές τιμών

Penggoda πολλά διαφορετικά μεγέθη. Με βάση το βιβλίο που χρησιμοποιείτε. Ο πιο κοινός τύπος είναι μια επιλογή από δύο ή τρεις εκδηλώσεις, και να ενταχθούν στην γραμμή 6, 6.5 ή 7 NFL και το NBA για τέταρτη γραμμή, τέταρτη, πέμπτη πέντε σημεία.

Υπάρχουν δύο λόγοι γι ‘αυτό δραματικές περικοπές τιμών για να καθαρίσετε penggoda μια εύκολη νίκη. Το τρένο θα χρησιμοποιήσει πραγματικά το καλώδιο που έρχεται με το teaser. beroepswedders Ένα ευρύτερο πεδίο

Ποδόσφαιρο και το μπάσκετ παίκτες γνωρίζουν πολύ σκληρά, όπως μπορεί να αποτρέψει τα σημεία παλμό με βάση την εβδομάδα σε εβδομάδα. Μερικές φορές χρειάζεται μια ομάδα. Αλλά όταν κοιτάς στα σημεία διανομής. Εσείς αποφασίζετε Δεν σκοράρει Και εσείς Μια δημοφιλής λύση είναι memujuknya.
Με ονομαστική κλήση το NFL και το NBA

Για παράδειγμα, η Μέμφις 3,0 έναντι Πόρτλαντ (3.0), αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το παιχνίδι ως ένα penggoda 5 Μέμφις ή Πόρτλαντ 2-8 Μέμφις νίκη ή να χάσει εάν 7 ή λιγότερες όλους όσους είδαν το παιχνίδι. ο νικητής αυτού του αγώνα
Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε όπως Πίτσμπουργκ και το St Louis 4, 0-6, 0 ανησυχητικό αλλά μόνο στόχο Πίτσμπουργκ για να νικήσει Σαιντ Λούις έχασε στο έδαφος, ή φυσικά, αν έχετε βάλει μαζί μερικά από τον ανταγωνισμό στην σας 7-penggoda. τώρα με 3.0, Πίτσμπουργκ και το St Louis 13,0 τώρα οποιαδήποτε νίκη στο Πίτσμπουργκ (και επίσης έχασε μία ή δύο μονάδες) και Louis έχει ένα καπάκι για να καλύψει και πάλι την υπόθεση.

Από την κίνηση της γραμμής είναι να προωθήσει penggoda επιλογή σας. Έρχονται σε μια τιμή Η ομάδα σε αντίθεση με Lay έλαβε 260 βιβλία σε διάφορες ομάδες πληρώνουν 130 penggoda.
Είναι πιο εύκολο να εκφράσει Teasers

Penggoda δεν είναι πάντα η σωστή ορθογραφία. Έχει αξία ως σύνολο.
Ο λόγος είναι ότι τα Windows penggoda και από τις δύο πλευρές να κερδίσει σημαίνει beroepswedders. Penggoda πόδι για να σταθεί με το αν κάποιο άτομο που θα επιλέξετε.