Έχουν την αίσθηση της νίκης

Παρά το γεγονός ότι η ενημέρωση ορισμένες ασυνέπειες παιδιά μια δεύτερη ευκαιρία πρόσφατα και συμψηφίζονται δύο φορές στο FA Cup με τη νίκη Wycombe. Ήταν απογοητευμένος με τον Ήλιο Σάντερλαντ ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει μια κουρασμένη ομάδα, Μίντλεσμπρο, καθώς και Βίλα και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αργότερα, 5/1

Τότεναμ Hot Σπερς. με Άρσεναλ Μόλις εννέα βαθμούς πίσω από την Τσέλσι. Και φαίνεται ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πιάσουν με μια νίκη 2-0 επί της Τσέλσι τον περασμένο μήνα. Με το υπόλοιπο 16 και 4-0 για την Μάντσεστερ Σίτι. Εμφανίζει τον τίτλο των λαμπτήρων ελπίζουν αυτή η καμπάνια περισσότερο από μία φορά.

Έτσι κατά την είσοδό τους στο χώρο, όταν παρουσιάζονται με τον Ήλιο Σάντερλαντ εβδομάδα. Απογοήτευση μπορεί να είναι ένα 3-σημείο και να πάει στην κορυφή.

Τώρα η Μίντλεσμπρο 15 στη δίκη

«Prima» από το παιχνίδι τους σε κάποια και Erik Lamela Denni Rouz να σερφάρετε την ελπίδα ότι η επιστροφή της νόσου, αν θέλετε να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες για τους πελάτες να επιλέξουν μόνο πέντε ομάδες έχουν λιγότερα γκολ από Μίντλεσμπρο. Brearley Είδε αυτή τη σεζόν Και οι Σπερς απέδειξαν ότι αυτή την εβδομάδα, είπε. Δεν χρειάζεται να βάλουν φωτιά σε όλους τους κυλίνδρους, τρία από τα «αποτελέσματα γεωτρήσεων στην πρώτη εξάδα σε όλα τα ενδιαφέροντα. Έτσι θα μπορούσε να είναι μια επιλογή Αν και είναι λιγότερο επικίνδυνο ένα..

Τότεναμ Hot Τότεναμ κερδίσει 5/6 μηδέν.

Με τις «Σπερς» όσο το 1 στα 4 νίκη αυτή την εβδομάδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε κάποια αξία σε αυτό το παιχνίδι είναι. Η νίκη ήταν η Τότεναμ έχασε στο κέντρο Uayt Hart Lane, αν και η νίκη της Μίντλεσμπρο για τελευταία φορά, έχουν την αίσθηση της νίκης, τον Δεκέμβριο εναντίον Swansea μάχη.

Στην πραγματικότητα, το «τρυπάνι μόνο κατάφερε να καταγράψει μια νίκη στην τελευταία δέκα αγώνες τους κατά των Σπερς. Και είχε σύρει 4-0 δαχτυλίδι «κάτω στο Λονδίνο το 2552 το αργότερο.

Son Heung-min check-in στο 11/10.