Ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα γι ‘αυτόν Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι τρεις πυροβολισμούς σε μια ηφαιστειακή αγαπημένη του ομάδα. Η ομάδα Εργολάβοι Προσπαθώντας να δώσει συμβουλές Yorkhill, τρίο και Thistlecrack Douvan αν δεν είναι παρόντες στην εκδήλωση, τρεις αναβάτες πλούσιοι γρήγορα.

Αυτό είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτο αγώνα φέτος. Αλλά ελπίζω Μερικές φορές δεν επιλέξει έναν νικητή.

Grand National φράχτη άλογο 30-40 πάνω από τέσσερα μίλια. Και κοντά στο Aintree μάχη

Για να δοκιμάσετε και να πάρετε μέσω του αεροδρομίου. Καθώς και ένας δείκτης σε άλλες αγωνιστικές ομάδες αγωνιστικά στην οικονομία. Οι ειδικοί έχουν δεξιότητες στο γήπεδο Δίκλινο Grand National νίκη jokkie Ruby Walsh να Matt Chapman Racing Team είναι το αφεντικό μας. Και πηδώντας από το δεύτερο όροφο έμποροι κάνουν εργολάβους μας. Οι συμβουλές της ομάδας κυνήγι από τους νικητές του Σαββάτου.

Να αποδεχθεί την πιθανότητα κράτηση για την ημέρα του Grand National στο Aintree com.
Από το σημείο αυτό είναι εικασία κανενός. Στη Βοστώνη Bob και επανέλαβε Ηλύσια gehopte Ruby Walsh Grand. Σκέφτηκε ότι ένα καλό βάρος πίσω. Τα μάτια του έπιασε το τέρας σπίτι αγρόκτημα. Chapman, ο Matt σκέφτηκε ότι η πρώτη είναι αρκετά παλιά. Δεν μπορούμε να χάσουμε στους εμπόρους του νικητή έτους. Σύννεφα και ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανεμιστήρες σύννεφο έχει μια μεγάλη ανταμοιβή. Grand National 5 έδρες