Ένα θαυμάσιο κύπελλο

Ένας δείκτης του Λίνκολν στο 5,50 κιλά για την πρόληψη Sean Raggert και Λίνκολν σημείωσε μια νίκη 1-0 στο 550/1 υγρή καταιγίδα, αν και η φύση του κρουαζιερόπλοιου βυθίζεται και πάλι ως κάτοχος teracung Κύπελλο Μπέρνλι Λίνκολν. 17 ο στόχος Paul Farman ξωτικά φωτιά στα σχοινιά. Αλλά υπάρχουν σημάδια τα τέσσερα γωνία τρία λεπτά.

Sean Raggert νεύμα από την πρώτη να μετακινηθούν από το Lincoln για να πυροβολήσει σε όλο το παιχνίδι. Και κάνει την ιστορία Επιπλέον, ο δείκτης μας έχει χάσει £ 3030, σας ομορφιά.

Αυτό είναι ένα θαυμάσιο κύπελλο άνθρωπος Χάρι Πότερ, ακόμα και σε sh * t φορτίο του Χόγκουαρτς κοκαΐνης μπορεί να gemonster παιχνίδια όπως το Λίνκολν Σίτι νικήσει Μπέρνλι Κύπελλο Premierliga 1-0.

Elf περιμένετε μέχρι 89ο λεπτό ο πανικός και να γίνει μοβ τώρα. Λι δεν είναι το πρώτο κόμμα στην τελευταία οκτώ του Κυπέλλου για περισσότερο από έναν αιώνα. Σε αυτόν τον κόσμο, ο φόβος της παχυσαρκίας και υψηλότερες τιμές για στοίχημα Freddos nuzhdaemsya είναι η ιστορία μας καλύτερα. Και όχι ως μια ένδειξη Λίνκολν γλυκιά νίκη περισσότερο.

Ψιθυρίστε απαλά με ένα beroepswedder. Σε Λίνκολν, οι 10 λίρες το 2000/1 κέρδισαν 1, αυτό δεν θα συμβεί τον Οκτώβριο, είναι τα τελευταία μαγικά μανιτάρια Πότερ και η Tembok temboknya.

Λίνκολν ήταν επτά με οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Και νικήσει Ίπσουιτς και Brighton Beach ριφθεί στο τουρνουά ήδη. Είναι πλέον ένα σημαντικό πρωτάθλημα και ένα τρόπαιο.

Σουβέρ Κύπελλο ξεκίνησε βαρετό 0-0 εναντίον των αντιπάλων μη πρωτάθλημα, τον Οκτώβριο, μετά από οκτώ παιχνίδια στη Βοστώνη. Δυνατότητες και μόνο 180 λεπτά από τον τελικό στο Γουέμπλεϊ Bay.