Ένας έμπειρος παίκτης

Τα φύλλα μπορούν τώρα να βάλει στην άμυνα του το καλοκαίρι, γιατί είδε τον άνδρα, τώρα στόχο για πριν από περισσότερο από οκτώ μήνες. Ο σύλλογος πιστεύουν ότι θα αλλάξει στο μέλλον, αλλά το πιο σημαντικό ερώτημα για την Τσέλσι, ο ίδιος κρατά τώρα παίζει η φιλοσοφία του.

Αν κοιτάξετε την ομάδα Οδήγησε στη Βαρκελώνη και Μπάγερν Μονάχου. Το όλο θέμα είναι, Ασφυκτιούν αντιπάλους να κατέχουν σε Premierliga γιατί δεν παίζουν το παιχνίδι με την ταχύτητα και τον ανταγωνισμό.

Premierliga πάρετε μια ευκαιρία .com

Είναι πολύ καλοί παίκτες στο δικό τους δικαίωμα. Αλλά είναι το καλύτερο. Ένα σημαντικό πρόβλημα στην πόλη ψάχνει για τα πάντα τον εαυτό τους, είτε επειδή βρίσκονται αντιμέτωποι με τις επιδόσεις τους. Διαφορετικά, δεν βοηθούν αρκετά

John Stone κρέμονται καθαρό αυτά τα πράγματα. Θα μάθει γρήγορα. Αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα γι ‘αυτόν. Είναι πάρα πολύ εύκολο να μεταβείτε σε αυτή τη μόδα και λέει:. «£ 50 m για όλα τα θέματα”

Αυτός είναι ένας έμπειρος παίκτης. Αλλά χρειάζονται καθοδήγηση, αλλά είναι.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα τώρα με την Μάντσεστερ Σίτι. Είναι επικεφαλής της ομάδας Η πέτρα για όλα τα κρίσιμα λάθη, αλλά όχι υπερβολικά ικανότητες των παιδιών.

Η πίστη είναι ένας τρόπος για να πικάντικο. Και θα το βρείτε πολύ δύσκολο να Premierliga και στο Champions League.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που αυτή η ομάδα είχε ένα μεγάλο αγώνα για την Μπάγερν ρούχα.
Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι ένα από τα τουρνουά είναι να κερδίσει στο μέλλον αν συνεχίσει να παίζει με τον τρόπο που παίζουν τώρα.