Θα δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα

Swansea άρπαξαν σχεδόν την περασμένη εβδομάδα, σηματοδοτώντας το τέλος της Sigurdsson, ο οποίος έχει επανειλημμένα δείξει ότι το ίδιο επίπεδο στο πρωτάθλημα και Etihad, αν και δεν μπορεί να επιβιώσει. Θα τους βάλει στο παιχνίδι στο πίσω μέρος δύο συνεχόμενες νίκες, Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ στο σπίτι για να Λέστερ. Έμοιαζε να καταρρέει Fox έχει το χειρότερο ρεκόρ της κάθε υπεράσπιση PL πρωταθλητής με 41 γκολ και ήταν η τρίτη αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του την περασμένη εβδομάδα Αμερικανική Βουλή. Θα πρέπει να το πράξουν στο χήνες νόμισμα. Και οι ίδιοι ωθήσει περαιτέρω από relegasie.
AFC Bournemouth V Μάντσεστερ Σίτι: Gabriel Ιησού.

Αν και το ρεκόρ της Λίβερπουλ για να εντυπωσιάσουν μετά τον αγώνα κόντρα στους Spurs δεν έχασε από το 2012, είχαν συνολικό έσοδα, ξεκινώντας από το 2017 Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να κυνηγάει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα φέτος και 12 συνεχόμενους μήνες χωρίς Swansea. τον Ιανουάριο Πηγαίνουν για τους σκοπούς της εγγραφής τους και υποστηρίζουμε ότι Kane βιώσει αυτή την εβδομάδα.
BURNLEY Τσέλσι Κύπελλο: Eden Hazard.

Βλέπουμε παραδείγματα φυλαχτό Eden Hazard από μόνη της την περασμένη εβδομάδα, GOL είναι μια πραγματική ομορφιά. Στην πραγματικότητα, Τσέλσι κέρδισε το τουρνουά πρωταθλήματος, που κέρδισε σε μια σεζόν (9), αν και είναι πιθανό ότι. Moore να φτάσετε στο γκαζόν στο σπίτι κόκκινο κρασί. Η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον Lee κίνδυνος αυτός θα δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα.

Κάντε κλικ για να αποκτήσετε δωρεάν από το τζάκποτ θα σας κάνει να απελπιστική.μπλοκ banner απελπισμένοι τζάκποτ.
Swansea V LESTER Γ Sigurdsson.

Να προσποιούνται ότι είναι αντιπροσωπευτικό του. Ο Ιησούς μετέτρεψε το νερό σε κρασί, αλλά όχι σοβαρά διαγωνίστηκαν σε τρεις Premierliga και έχει τρία γκολ σε τρία παιχνίδια Premierliga σηματοδοτεί τη δεύτερη ομάδα τον έστειλε Agüero ταιριάζει τώρα και όλα είναι λίγο πολύ λένε.