Το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό εξειδικευμένο σε ένα άθλημα

Μπάγερν Μονάχου v καπετάνιος.
Το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό εξειδικευμένο σε ένα άθλημα BT προστέθηκε σήμερα. Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο για αυτό, εκτός από την υπερηφάνεια, μετά την ήττα της έκπληξης στο Ροστόφ στη Βαυαρία τελευταίο γύρο για τους άνδρες στην ομάδα και ακόμα και να κερδίσει το διαγωνισμό, και τις πέντε στοές. Μαρία ακριβώς κάνει επτά γκολ μέχρι στιγμής αυτήν την εκστρατεία και να έχουν τόσο μικρή για να παίξει και για τις δύο πλευρές, αναμένουμε ότι η 14/5 είναι η οθόνη.

Μάντσεστερ Σίτι v Σέλτικ.
Σέλτικ στο Etihad Stadium για τελευταία φορά στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Το Golden Meadow Το Europa League είναι επάνω τους. Έχουν ένα μικρό υπερηφάνεια και να κερδίσει το παιχνίδι Μπρένταν Rod πήρε το πρώτο τρόπαιο ως Celtic διευθυντής τον περασμένο μήνα, και τι λειτουργεί καλά στο πρωτάθλημα. Το ίδιο πράγμα μπορεί να ειπωθεί για την τάφρο. Και η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Κακό αποτέλεσμα κόντρα κέρδισε την καλύτερη εικόνα στην Chelsea αυτή την εβδομάδα, που σημαίνει ότι έχουν μόνο δύο νίκες σε πέντε αγώνες στο 04th, όμως, δεν μπορούμε να ελπίζουμε να παλέψουν την φάρμα και 11 περιοδικά με μια νίκη απόψε.
FC Basel v Άρσεναλ.

Η κοινή λογική για τους οπαδούς της Arsenal στην πρώτη θέση από τα χέρια τους. Και το καλό που μπορεί να κάνει είναι να κερδίσει και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Καθορίστε πόσο είστε στοιχημάτων στην ομάδα χθες το βράδυ ότι είναι σε Βασιλεία, Ελβετία. Απολύτως συναρπαστικό να Γουέστ Χαμ το Σάββατο. Αν η Άρσεναλ μπορεί να δημιουργήσει αυτή τη φόρμα. Πρόκειται για μια γελοία τιμή 23/20.

Ίσως εκείνο το βράδυ το παιχνίδι ενδιαφέρον, εξυπηρετεί αποτελεσματικά ως play-off για το 16 τελική απώλεια ελπίζουμε ότι θα ωφελήσει την Ντιναμό Κιέβου εναντίον Μπεσίκτας, ενώ ο νικητής θα είναι εγγυημένη μια πρώτη στον τομέα. Τρίπολη έχει αγωνιστεί πρόσφατα, ειδικά χωρίς ένα μέλος της Arkadisz Μπενφίκα έχασε μόνο ένα σπίτι αγώνα στο Champions League πριν από δύο χρόνια και αξίζει 13/8.

Barca κατά της Ludogorets
Barca 1.6 του Ludogorets νικήσει Ομάδα σήμερα ανακοινώνουμε τους νικητές στέφεται. Βουλγαρική επισκέπτες αυτή τη σεζόν, αλλά στο τέλος δεν ταιριάζει με την ποιότητα της ομάδας Barca. Κρύα έναρξη προσδοκίες γραμμή του τερματισμού. Αν επιτύχουν αυτό το στόχο επτά γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην τελευταία τους οκτώ.
Μπενφίκα v Νάπολι