Πίσω στη δράση από απόσταση

Είχαμε μια εβδομάδα, αλλά απλώς διατηρούν σε επαφή και θα πάμε και πάλι αυτή είναι η αρχή της πρώτης αγγλικής ομάδας για να Damien και να έχουν και πάλι μια πολύ κερδοφόρα. Joseph O’Brien είναι μια βραχυπρόθεσμη βάση. Έβγαλε έξω από το στάβλο στάθμευσης 14 θέρετρα.

Κάψτε τα σκάφη Ντάνταλκ 6:00
Πήρα πάνω από 8000 € Μετά από δύο στερεά καστανιές καλύτερη αίτημα api του κριθαριού. Παρά το γεγονός ότι μίλι ανταγωνισμό ταχύπλοο γραφής αρκετά. Και θέλουν να είναι πίσω στη δράση από απόσταση.

Αυτό θα μπορούσε να κερδίσει το διαγωνισμό. Και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική.
Ambar σκούρο Dundalk, 8:30.

Μπορεί επίσης να έχουν τις δικές τους ιδέες για το παιχνίδι των δύο νίκες σε 28 εκκινήσεις την εγγραφή σας λέει. Αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το γεγονός αυτό. Είναι πολύ ταλαντούχος και τέταρτη κατετάγη έκτη νίκη μπάλα πάρκο περιλαμβάνει πικ-νικ Fundalk.
Αυτός μπορεί να σταματήσει τη νίκη τρέξιμο Γι ‘αυτό και MER Τουλάχιστον αρκετά καλό για να τοποθετήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Βενετία Ντάνταλκ 9:00

Martin κοπεί φιναλίστ θα στείλει 69 περισσότερο για να βελτιώσει πραγματικά ντεμπούτο με τη μορφή του Faure Σημ Ήρθε από ένα άλμα πιο έμπειρους αντιπάλους για να κερδίσει.
Αγαπημένη γέφυρα υποστηρίζει μέχρι 12 κιλά, και ότι θα πρέπει να είναι αρκετό για να σταματήσει μια ακολουθία έως και τρεις ώρες.

Προηγούμενο αγνόησε όλες τις προηγούμενες PaddyPower.com
Bastia της Newcastle 6:45.

Ο ίδιος δεν απογοητεύει Λόγω της νίκη στην πρώτη εκκίνηση του Reid Carr, 11, παρακολουθείτε πίσω, αλλά με ένα τεράστιο 27 κιλά σε ένα θέμα που πέφτει σ ‘αυτόν να κάνει πολύ ενδιαφέρουσα. Φρέσκα καθώς δεν ήταν πρόβλημα.

Έτσι, η πίεση στη γραμμή, είναι δύσκολο να μαντέψει ότι οι δρόμοι η φυσική συνέχεια της Newcastle φοβούνται αυτόν. Αυτός μπορεί να επαναλάβει το 100% του και να συνεχίσει να αγωνίζεται για να το βράδυ.
Gowanless του Newcastle 7:15.

Δίκαιη Pandanglah και επισημαίνονται με τον πάροχο δεν είναι αρκετά πλήρης, Ian Jardine, τώρα κατατάσσεται στην πέμπτη θέση και πάλι. Όλα νίκες του έχουν έρθει στις επτά μίλια μακριά τρεξίματα φαίνεται να είναι αρκετό, αλλά να της δώσει μια καλή αρχή. Αυτός μπορεί να χάσει την ευκαιρία του. Με το τράβηγμα πάρα πολύ σκληρά
Τοπικές νικητές είναι σε Αυτή είναι μόνο η αρχή αυτής της εβδομάδας.

Fingals σπηλιά του Newcastle 7:45
Αυτό είναι ένας διαγωνισμός για τα παιδιά Έτσι, το ταχύμετρο δεν λειτουργεί.