Χαμόγελο για την εκκίνηση

Προσθήκη εικόνων στην ιστοσελίδα Twitternya, Zeballos, το οποίο μεταφράζεται ως: «Συγγνώμη, νόμιζα ότι είχα την καλύτερη selfie χθες, όταν είπε ότι ήταν ένας ορός ιδιοφυΐα μου άρεσε πάρα πολύ! “

Λοιπόν, αυτός είναι υπεύθυνος και αυτός είναι εναρκτήρια χαμόγελο για την εκκίνηση.

τίτλους Grand Slam με 12 η απάντηση νομίζετε. Τένις αστέρι Νόβακ εναρκτήρια μπορούσε να δει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, δεν είναι το ίδιο.

Ο καθηγητής της Σερβίας έχει φτάσει στο τέταρτο τελικό του Qatar ExxonMobil Open σημερινό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 71 σε μια νίκη ενάντια Horacio Zeballos 6-3, 6-4.

Ωστόσο, ήταν μετά την λήξη του αγώνα, τη διασκέδαση, το δικαστήριο έκρινε Zeballos της Αργεντινής και σύντομα να έρθει. Και τον ρώτησε selfie τα πάντα.

«Ακριβώς ένα ή δύο λεπτά αφού έδωσαν τα χέρια. Είχε χάσει το παιχνίδι Και έχει έρθει να κάνει κάτι άλλο τον Καλώς, νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό σημάδι. «»
Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της εκδήλωσης και την παρακάτω εικόνα.
Η καλύτερη ευκαιρία για τένις

Η εναρκτήρια συνάντηση με τον Radek Stepanek για να κερδίσει. Και μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο Endi Myurrey στον τελικό, αν και οι δύο έχουν τα δύο στοιχήματα σε αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σημαντικό φετινό Open του πρώτου Grand, το οποίο ξεκινά σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. εβδομάδα

Ο πρώην νούμερο ένα παίκτης selfie αισθητή. Πρόκειται για ένα καλό παράδειγμα του αθλητισμού και Ceballos είπε ότι ήταν ευτυχής να είναι στην εικόνα.

«Νομίζω ότι selfie σήμερα είναι ένα καλό παράδειγμα του τρόπου. Και μπορείτε να αφήσετε παίκτη, «Bird είπε στην ιστοσελίδα ATP.