Χρειάζεται την υποστήριξη και την ασφάλεια

Για την Ηγεσία Αγγλικά παίζεται κυρίως από αλλοδαπούς στην Premier League. Και μόλις ενταχθούν στην εθνική ομάδα. Χρειάζονται βοήθεια και συμβουλές, το μόνο που δεν το πάρει. Και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα

Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μετά από τη γερμανική νίκη δεν ήταν πολύ μακριά. Μερικές φορές κάνουν Το χειρότερο πράγμα που συνέβη στην ομάδα. όντως Είναι πολύ πίσω η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία, η ομάδα δεν θα ξεχάσω.

Μου αρέσει που χρονολογείται Southgate είναι γνήσια. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες κατηγορίες πελατών με τη χώρα του στο παρελθόν.

Ήταν πολύ ταπεινός. Είναι δύσκολο να πούμε Βρετανία μπορεί να ανταγωνιστεί σε μεγάλες κούρσες. Έχουν τους φτωχούς Gareth Βρετανία χρειάζεται την υποστήριξη και την ασφάλεια, ώστε να μπορούν να εργάζονται σε δύο ή τρία χρόνια, αλλά την ίδια στιγμή. Είναι επικεντρώνεται στην επιχειρηματική αποτελέσματα.

Έτσι είναι μια ευκαιρία για την Αγγλία για να μπορεί να κρατήσει την καρδιά, την ψυχή και πάρει ένα αποτέλεσμα. Όχι πάρα πολλοί από αυτούς Αν διαβάσετε
Αγγλία πρέπει να βγούμε από απόψε τουρνουά. Και για να ανταγωνιστούν με τη Γερμανία, τη Λιθουανία, τη Γερμανία, το παιχνίδι δεν είναι 100% προσαρμόσιμη και φιλικό σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό αγωνιστικά.