Οι προσπάθειες του χάους

Αγγλικά δεν είναι αρκετό σε αυτό το σημείο Αν κοιτάξετε την ομάδα Απλώς δεν το αναφέρω

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει καθόλου Αγγλικά παίκτης από τους Γερμανούς. Όπως και οι περισσότεροι από Ross Barkley και John πέτρες. Αλλά είμαστε καλοί στο πίσω μέρος, με Mats Hummels και το Λας Dzherom οπότε θα είναι δύσκολο για τις πέτρες.

Αν έχετε τον καλύτερο παίκτη σήμερα. Πρόκειται για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Νότια Αμερική, δεν νομίζω ότι πολλά αγγλικά αγόρια που θέλουν ένα top 50 ή top 100 στον κόσμο, αυτή είναι η κατώτατη γραμμή.

Για παράδειγμα, ακόμα και αν έχουν το πρωτάθλημα. Πολύ παράξενη επιρροή Οι προσπάθειες του χάους Premierliga.

Leicester είναι μια κορυφαία ομάδα του συλλόγου πρωτάθλημα relegasie ακόμη και η πλειοψηφία της σεζόν να πουν όλα.

Η καλύτερη ευκαιρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο com.

Αν με ρωτάτε για να μετακινήσετε, και ο αρχηγός της Γερμανίας, αλλά μπορώ να σας δώσω πέντε ονόματα στην αγγλική δοκίμιο. Είμαι αγωνίζονται να βρουν τους ανθρώπους που έχουν το χαρακτήρα και τη δυνατότητα ως παίκτης.
Το κέντρο θα Khedira και θα είναι δύσκολο αυτό Perkasa Berkeley έστειλε δύο μάχη χάρη στη στερλίνα Rahiim προπονητή και τους Γίγαντες.

Τώρα βλέπω μόνο μία από τη γερμανική ομάδα.

Παράγουμε μόνο παγκόσμιας κλάσης παίκτες. Αγγλία, ο οποίος απέτυχε να το πράξει. Έχουν κάποιους ταλαντούχους παίκτες. Αλλά το κάνουν καλύτερα όταν φθάσουν 18, 19, 20, μπορεί να είναι επειδή έχουν πάρα πολλά χρήματα. Αλλά αυτό είναι το πώς ο σύλλογος.

Αγγλία είναι ένα χιλιόμετρο από την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Πάλεψαν με την UEFA EURO 2016 και στη συνέχεια έχασε στην Ιρλανδία ως έχουν.
Ένας από τους ηγέτες Αλλά θα πρέπει να παίξει το καλύτερο, καθώς και. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πολλές επικρίσεις ήταν ο John Stone δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για την Μάντσεστερ Σίτι λόγω της ντροπής (th), και ροκ μέσα από αυτό το παιχνίδι, όπως καλά. Είναι σαφές για πιο Ueyn Runi να πετύχει μακροπρόθεσμα.

Όσο για τους οποίους η Αγγλία δεν μπορεί να ταιριάξει με το επίπεδο της απόδοσής τους στο Βερολίνο, όπου η νίκη είναι η χρονιά που πραγματικά πιστεύουν ότι η Γερμανία έχει μόνο 70 και 80% σε αυτό το διαγωνισμό. Ο παίκτης είπε επίσης Racing είχε ένα δύσκολο ματς Όταν αργότερα συνέντευξη