Είναι έτοιμος να κυνηγήσει το επόμενο θύμα.

Από τα τέσσερα τέρματα εναντίον Στόουκ και τρεις – Μίντλεσμπρο και AFC Bournemouth πριν από το νέο έτος, πονάει, και πολύ ξηρό ginseng, που καταγράφονται μόνο έξι γκολ σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος μετά τα μεσάνυχτα, χτύπησε την κορυφή 31. και έφυγε με επτά ομάδες στο κάτω μέρος τέσσερις.

Μέχρι πρόσφατα, η Ann ασφάλεια ginseng ασφαλές μέρος. Μπορεί να κλαίνε όταν βρίσκουν τα προβλήματα. όντως Κόμμα για την καταστροφή van Θάλασσα. Δεν χάνουν το 12 5/4 μήνες για να αρχίσουν να χτίσει ένα τείχος φρουρίου.

τις αρχές του 2560, Foster έχει ιδιαίτερο πόδι Τρίτη κατά. Κέρδισε επίσης το πρωτάθλημα. Δείτε την πόρτα σε δύο φλιτζάνια Καθώς και δορυφορικά Sadio παίκτη να είναι σε θέση να σώσει την ημέρα είναι να ζωγραφίσει ή ρίγη, και Mauricio είναι έτοιμος να κυνηγήσει το επόμενο θύμα.

Στον αγώνα για κάθε

Χωρίς απώλεια Premierliga μετά το παλιό κομμάτι της Ford, το Δεκέμβριο. Και τώρα, εννέα βαθμούς από την κορυφή. Τότεναμ είδε μόνο μία ομάδα

Τρία από τα πέντε πρόσωπο και στις δύο πλευρές, και μπορεί πάντα να είναι 5/12 βόμβα στοίχημα για να πάρετε τα σημεία από αυτό το παιχνίδι. Οι τέσσερις πρώτες είναι ανοιχτές, πάρα πολύ.

Ασφάλεια – “Anne ασφάλεια”.

Tottenham Hot Σπερς, στην πραγματικότητα, εκτός από το φακό τριήμερο, 11 στοιχεία σε 5 ομάδες για να λειτουργήσει. Και βασανίζουν τον έπαινο του Λίβερπουλ. Ακόμη και καθώς προσπαθούν να κερδίσουν εις βάρος Αντόνιο Κόντε και είναι δεμένο με πίεσε για την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το μήνα.