Σημαντικές προοπτικές

Είμαι οπαδός της Yanworth αλλά είναι μια σημαντική ανησυχία για τον σταυρό του. Ήταν απρόσεκτη σε δύο ξεκινά νωρίτερα. Ειδικά σε Wincanton προφανές ότι δεν είναι 100% ήταν η ίδια μέρα. Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα “παιχνίδι σήμερα και θα απαιτήσει πολλές πόρτες εξαπάτησης.

Μαλακό έδαφος είναι καλύτερα Buever D’Air Petit Mouchoir να κάνει όλη τη δουλειά γαϊδούρι προς τα εμπρός και πάλι. Και αυτό μπορεί να παίξει σε αυτό το παιχνίδι, ή τη σκηνή και την καριέρα σας. Οι άνθρωποι ξεχνούν σκηνές και δύο Με τη δύναμη της Annie φιλικό Jezki χρόνια και το σεβασμό μου για το πρωτάθλημα στο 2557. Verhalingsperk πιο ευάλωτα ποτέ μην πετύχει

Μπορεί να αποδειχθεί βαρύ για τους ισχυρισμούς του την πρώτη ημέρα στην τάξη. Gordon Elliott θέσεις Noble έχει κάποια αξιοπρεπή μορφή στο βιβλίο. Κέρδισα την άσκηση Leoparsdrown στάθηκε στο κεφάλι της αγοράς, αλλά η αγάπη tout Temps ΟΗΕ Ρίχνουμε το νικητή του περασμένου έτους, έφτασε 8 κιλά για να κερδίσει, αλλά είναι μια πολλά ταξίδια στον αγώνα πριν από 12 μήνες για άλλη μια ευκαιρία άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε.
Πρωταθλητής Verhalingsperk 3:30

Walsh πήρε σημαντικές προοπτικές σε Barry Geraghty στο δωμάτιο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Ήταν το πέμπτο μου πριν από το Walsh τόσο jokkie μια πολύ, πολύ ισχυρό στοίχημα και δεν θα χτυπήσει Yanworth αφιέρωμα στην κορυφή.

Απελευθερώστε τον οδηγό του μήνα για την κατάλληλη ευκαιρία την πάροδο του χρόνου. Είναι σαν ένα άλογο εύθραυστη και αν χρειαστεί να διορθώσετε. Το δικαίωμα να λάβει το βραβείο.

MARES Verhalingsperk 16:10