Το δικαίωμα να ανταγωνιστεί

Κέρδισε το περασμένο έτος, αλλά έρευνα Pertemps σαν μεθυσμένος ανθρώπους στους δρόμους, στην καρδιά του Cheltenham: α. Κολάρο και ένα εμπορικό κέντρο κοντά στο σπίτι του, είναι καλά για το jokkie μπορεί να γλιστρήσει γύρω.

Ruby Walsh θα έχουν πολλές επιλογές για αυτή την εβδομάδα. Και είναι πιθανό να είναι ελαφρώς ανακριβής. Ο ίδιος επέλεξε να Limini σε σύγκριση με το νικητή τον Μάιο Vroum Vroum και δεν μπορείτε να αγνοήσετε Limini χορό νεφρίτη μήλο απότομη ήταν η τελευταία φορά που όλα αυτά τα αγαπημένα.
National Hunt 4:50

Ήρθα εδώ με το 3734 David Lean Kerr Arpezh εάν κάποιο από τα ιδιοφυΐα Abottle αγαπημένα πηδά έξω σε μένα φιναλίστ Paul Nicholls μικρό πίθηκο, αλλά αυτό το είδος του ανταγωνισμού.

Hammersly πήρε έξι χρόνια για να παίξει στον ύφαλο. Και αποφοίτησε από 4 κιλά λιγότερο, με τη μορφή ενός φράχτη ήταν αρκετά συνεπής όλη τη σεζόν. Και τον καθαρισμό για να τον βοηθήσει.
Πολέμησε στη μάχη του York International στο Ascot πριν, αλλά να θέσει το σκάφος Minella μήνες πριν. Πριν από την κλήση για το δικαίωμα να ανταγωνιστεί.

Αδελφοί επιδιωχθεί στενή H’cap 5:30