Μειοψηφική συμμετοχή

Οι παίκτες που θέλουν να στοιχηματίσουν ενάντια Πάπιες Όρεγκον κερδίσει 35 ή περισσότερους πόντους. μειοψηφική συμμετοχή στο Κολοράντο βουβάλια για πέντε touchdowns, κάνοντας κάθε παιχνίδι στο πιάτο στις παραμέτρους διανομής να ακολουθήσουν, ανεξάρτητα από το πώς έχει κλίση προς το χαρτί.

Κατά την επίσκεψη του Κολοράντο βουβάλια πάπια Oregon Oregon σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει, αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι αξίζει μια εξάπλωση στοίχημα σημείο σε αυτή την περίπτωση είναι μια μεγάλη συμπάθεια, Όρεγκον, Κολοράντο, καθώς και 34,5 έως 34,5.

Στον κόσμο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Υπάρχει κάτι για όλους Πλήρης απαλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων ομοιόμορφα συμφωνημένα αναμέτρηση μεταξύ του αντιπάλου παρουσίαση άμυνα στο δεύτερο αγώνα. Κάθε Σάββατο στο ποδόσφαιρο κολλεγίων φέρνει τις ιστορίες και συναρπαστικές γωνίες της ευθύνης.
Βασικούς δείκτες και τη δέσμευση να εργαστούν.

ποδοσφαίρου κολλεγίων στοιχημάτων εξάπλωση των σημείων μεταξύ των δύο γέφυρες. Και εντολή στο σπίτι τομέα. Αντίθετα με τις περισσότερες στο NFL στον ίδιο διαγωνισμό συχνά οδηγεί στην καταστροφή. Υπάρχουν μια σειρά από κολέγιο ποδοσφαιρικών αγώνων δεν ήταν ποτέ υπό αμφισβήτηση.

Το όλο θέμα είναι να κάνει ένα στοίχημα στο ποδόσφαιρο κολλεγίων. Στοίχημα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων που έχει αποκτηθεί από τον ανταγωνισμό. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν ότι ο συνολικός αριθμός καταχώρησης στο παιχνίδι επάνω ή κάτω από το πραγματικό ποσό.
Φυσικά, δεν είναι κάθε παιχνίδι τόσο μονόπλευρη. Η αντιπαλότητα μεταξύ του κόκκινου Και Αλαμπάμα στο Iron Bowl να τελειώσει. Κάθε άτομο μπορεί να πάει στο παιχνίδι εξαπλωθεί και στοίχημα. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα αγροκτήματά τους Αλαμπάμα είναι 220 180 Farmington Woods Retreat κόκκινο, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές της Αλαμπάμα στο n Με 220 για να κερδίσει $ 100, ενώ το στοίχημα στο κόκκινο. ένα $ 100 για να κερδίσει $ 180.