Κυνήγι σφαλμάτων

Μέρη δεν θέλουν να χάσουν σε περίπτωση σύγκρουσης, που γρήγορα αν το κάνουν. Μάντσεστερ Σίτι ήταν πάντα ένας σύλλογος που έχει σταθερότητα, νομίζω ότι είναι καλά κάτω από την Τσέλσι. Αλλά καθώς η πόλη και πάλιΟ στόχος είναι να πει τις άμυνες των δύο ομάδων. Αλλά είναι καιρός για δύο. Μπορώ να είμαι ένα χαμηλό παιχνίδι βαθμολόγησης Επειδή σε ένα σημείο Και οι δύο πλευρές έχουν γίνει πιο προσεκτικοί.

Αν είμαι αυτήν την Τρίτη πριν από τον αγώνα της Κυριακής. Θα είχα σκεφτεί “Μας αρέσει αυτός ο τύπος Αποστολή σε ένα πρόσωπο Αλλά στο πίσω Υπάρχει ένα μεγάλο κενό

City Club ανεπαρκής ανισορροπία Λίβερπουλ. Blues στο πρωτάθλημα. Και έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι, αλλά αυτό είναι για το σπόρο της αμφιβολίας στο μυαλό των ανθρώπων και των ανταγωνιστών melampiaskan δήλωση Λίβερπουλ είπε.

Λίβερπουλ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει σε τέσσερις κυνηγούς. Επειδή μπορεί να δείξει επτά βαθμούς πίσω. Αν η πόλη κερδίζει το παιχνίδι Λίβερπουλ δεν θα κάνει την αδυναμία αυτή.

Ελπίζω ότι το άγχος τους είναι υψηλό στην αρχή, με την Μάντσεστερ Σίτι μετά το άλλο κυνήγι σφαλμάτων. Ειδικά αν το άτομο είναι εύθραυστη και ίσως το επίπεδο εμπιστοσύνης. Κόκκινο θα φιλοξενήσει τη συμφόρηση Και το κάνουμε γρήγορα Δεν είναι εύκολο για αυτούς. Αν και δεν έχω να κερδίσει για ένα ζευγάρι. Είναι σίγουρα “δεν χάνονται.

Λίβερπουλ θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα Μετά την Κυριακή, θα δείξει η πόλη θα μπορούσε να είναι στοίχημα 0-0 ή 1-1.