Ιστορίες τρόμου

Τραγουδήστε πάνω από 13 φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και δεν έχασε ποτέ Εγγραφή επτά νίκες και έξι ισοπαλίες δεν έχουν επιτύχει στις αξιώσεις ένα «ειδικό» τρόπο, όχι μόνο δεν κέρδισε τον αγώνα. Επειδή η ομάδα του θα σκοράρει 69 τοις εκατό σε έναν ανιψιό ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο διευθυντής της Arsenal Jose Λέοντα, αυτή η «αποτυχία» είναι σαφείς ενδείξεις μια δίκαιη λίγο πίσω.

Η σημερινή συνάντηση είναι μια ενδιαφέρουσα συστροφή, όμως, γιατί για πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια Premierliga πάει κεφάλι με κεφάλι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι στην Τσέλσι. Ταξίδι στο Dream Theater είναι kartah- αλλά ήταν σαν εφιάλτης για την Άρσεναλ.

Zhoze Mourinyu τα διαμάντια και τα λουλούδια kousen Με λίγα λόγια, αν είστε στη γη του Big Brother σπίτι για να δείτε μια νεκρή γλώσσα, ύβρεις, έριξε ένα ξέσπασμα nepriyazni δεκαετία – και από 2557, είμαστε ακόμα πολύ κοντά στο bokspartij.

Ή λιγότερο onderonsie σας περιμένουμε τίποτα από τα δύο έως 70 χρόνια γάμου, όμως, είναι η καλύτερη περιστροφή στον έλεγχο Premierliga είτε. Ποια είναι η τρέχουσα πρωταθλητής και σαφή

Δυστυχώς για ουδετερότητα Η σύγκρουση μεταξύ Leo Και οι ιστορίες τρόμου που σπάνια παράγει μια υψηλή βαθμολογία 10-13 δείχνουν συνεδρίαση κάτω από τα μεγάλα 6-0 λιγότερα από 2,5 γκολ Φιλικό Byrne καβάλα σ ‘ένα βουβάλι στο 5/6 ημέρες είναι μικρότερο από 2.5 και 0-0. 9/1 φαινομενικά προφανές σημείο που συσκευάζει μια γροθιά.

Χοσέ είχε επίσης κακή τροφή για ένα πάρτι για να γιορτάσουν το Marquis 1000 παιχνίδι «Αλεξίσφαιρα» 17 ώρες την ίδια ημέρα στο Stamford Bridge Ford, «Chelsea, Arsenal και 3-0 ίντσες στο 10 άνδρες μετά Kieran. Gibbz σταλεί πάρα πολλά λάθη στην περίπτωση της ταυτότητας. Δωρεάν Gibbs αποσύρθηκε και ότι μας ήταν. Η μπάλα είναι στη γραμμή

Τέλος, η ευλογία του τομέα το συντομότερο Τσέλσι χτύπησε έξι όπλα για να τραγουδήσει. Η μεγαλύτερη κερδίσει ποτέ Premierliga

Σφαίρες έχουν κερδίσει μόλις ένα πρωτάθλημα ταιριάζει με το προηγούμενο 14 «περιορισμένη έκδοση» 86: Σύντομα, ο νικητής στο 2549 είναι το μοναδικό γεγονός στην δυστυχώς το όνομά του ή το αρχείο μετά από ένα 8-2, 5 χρόνια.

Τραγουδήστε με τα αρχεία και ακόμα και τρομακτική. Υπάρχει μια συνεχής πρόβλημα, «Arsenal», το «Old Ford κομμάτια» Ακόμα και αν ο χειριστής δεν μπορούν να διαιρεθούν και στις δύο πλευρές σήμερα το απόγευμα στις 13/8 σε 23/10 ως αποτέλεσμα την ισοπαλία. Ιράκ απείλησε το 16 πίσω στο Rocky.