Αρχική αξιολόγηση

Ωστόσο, τα βοοειδή στυλό, σημαντικό για τον κόσμο ενέπνευσε γρήγορα μια σειρά τραπεζικών λογαριασμών και το μπέιζμπολ der στρατηγικό δυναμικό.
Οι αρχάριοι δεν θα πάει

Hurlers μπορούν να μιμηθούν τον ήχο της περιφέρειας αυξήθηκε σημαντικά κατά την ίδια έκταση. αξιολόγηση Bull Pen είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε επιτυχημένη προσομοιωτή στρατηγική.

Κουρασμένος bullpen: Μπέιζμπολ Voorgeestelsel

ρόλο στάμνα μπέιζμπολ έχει αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Βάζα, μπουκάλια ξεκινούν κατέχει μόνο το κλειδί για μια επιτυχημένη ομάδες του πρωταθλήματος. Συχνά ρίχνει την όγδοη σεζόν Ή περισσότερο στο παιχνίδι και 250+ παρακάτω.

Ίσως το πιο σημαντικό για την αρχική αξιολόγηση των πέντε παιχνίδια για να ανοίξει τις γραμμές της δέσμευσης, όμως, είναι λίγο δύσκολο για το σημαντικό αρχείο ένωσης για τη συνοχή. Έχει περισσότερα από 10 παιχνίδια σε μια σεζόν μόνο στάμνα από το 1998.

Πολλοί παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι κατά την αξιολόγηση στομάχι αγελάδας. Και δεν είναι τόσο απλό όσο το σύνολο. Η σύνθεση της bullpen ακόμη πιο σημαντική από την ηλικία της αγελάδας και το στυλό ταύρου, κούραση πιο γρήγορα η ομάδα μπορεί να μειώσει την τιμή της νύχτας.